Filtrer

Japansk Ramen

Sjekk ut vår Ramen-restaurant i Frederikkebygget ved UiO. Ramen er en japansk rett som består av nudler som serveres i en god og smaksrik kraft, toppet med ulikt tilbehør. I tillegg kan vi friste med spennende Poke Bowls og vietnamesisk Bánh Mì.

Meny

RAMEN
Spicy Ramen
kr 89,-              
Kyllingkraft med brent løk og ingefær, tilsmakt med kimchi-paste. Ramennudler, stekt kylling, 7 minutters egg, vårløk, shitake, nori, og nanami togarashi. Allergener: hvete, sesamfrø, egg, fisk.

Shoyu Ramen kr 89,-     
Kyllingkraft tilsmakt med tare, dashi og katsuobushi. Ramennudler, langtidsstekt svineside, 7 minutters egg, vårløk, nori og marinerte bønneskudd. Allergener: hvete, fisk, egg, soya.

Miso Ramen kr 89,-                  
Grønnsakskraft tilsmakt med miso og extra virgin kokosolje. Ramennudler, umamitomater, shitake, vårløk, nori, marinerte bønneskudd og bønnespirer. Allergener: hvete, soya, selleri.

POKE BOWL
Poke Bowl - Spicy tunfisk
kr 69,-
Jasminris toppet med spicy tunfisksashimi og ponzusaus, syltet rødløk, goma wakame, edamamebønner, vårløk, chilimajo og ristede sesamfrø.
Allergener: hvete, egg, fisk, soya, sennep, sesamfrø.

Poke Bowl - kylling  kr 69,-
Jasminris toppet med stekt kylling, dashi- og soyasaus, syltet rødløk, kimchi, vårløk, chilimajo og ristede sesamfrø. Allergener: hvete, egg, fisk, soya, sennep, sesamfrø.

Poke Bowl - omelett  kr 49,-
Jasminris toppet med ovnsbakt omelett, dashi- og soyasaus, syltet rødløk, kimchi, vårløk, chilimajo og ristede sesamfrø. Allergener: hvete, egg, fisk, soya, sennep, sesamfrø.

DESSERT
Panna Cotta
  kr 25,-
Kokos-panna cotta med mangosalat.
Allergener: melk, svoveldioksid og sulfitter. Kan inneholde: fisk.

Mineralvann, 0,5 liter  kr 20,-

Take Away
- Ønsker du å ta maten med, pakker vi gjerne i beger for deg.
__________________________________________________

Ordliste - Ramen:
Miso - Fermentert paste av soyabønner
Tare - Sausbase av mirin, sake, soyasaus, sukker, ingefær og hvitløk
Kombu - Sjøtang
Katsuobushi - Tørket, fermentert og røkt tunfisk
Umamitomater - flådde klasetomater som langtidsbakes for å fremheve det naturlig høye innholdet av umami
Shitake - Smakfull asiatisk sopp
Nori - Tynne ark av ristet sjøtang
Shoyu - Soyasaus
Dashi - Lettrukket kraft på kombu (sjøtang) og katsuobushi (tørket, fermentert og røkt tunfisk)
Brent løk - Rett og slett svidd løk for å gi karakter og aroma til kraften
Nanami Togarashi - Japansk chilikrydder som består av chili, sitrusskall, nori og sesamfrø

Ordinære åpningstider

Mandag - fredag
11.00 - 17.30
Kjøkkenet stenger kl 17.00

Jul og nyttår

18. - 20. desember
11.00 - 16.00
21. desember - 1. januar
Stengt
2. januar
12.00 - 17.30

Beliggenhet

Problemveien 11, 0371 OSLO

22 85 32 91