Ta en velfortjent pause hos oss!
Hos SiO Mat og Drikke får du god, hjemmelaget mat i trivelige omgivelser. Her kan du treffe venner og få påfyll for kropp og sjel.

Vi har 40 serveringssteder i Oslo og Akershus. Du finner oss på Universitet i Oslo, OsloMet, Norges Idrettshøgskole, Norges Musikkhøgskole, Menighetsfakultetet og Kunsthøgskolen i Oslo.

Hjemmelaget mat
SiO Mat og Drikke serverer hjemmelaget mat laget av gode råvarer. Hos oss har vi fokus på service, kvalitet, innovasjon og miljø. Våre faglærte kokker utvikler spennende menyer og tilbereder hverdagsmat med fokus på ernæring, helse og sunnhet. Vil du unne deg noe ekstra har vi et godt utvalg av utskeielser!

Våre serveringssteder
Hos oss finner flere ulike typer serveringssteder; spiserier, kafeer, kaffebarer og spennende spesialkonsepter. Youfood, vår rikholdige buffet med varmmat, salat og brød finner du i alle spiserier. Her kan du selv sette sammen det du har lyst på og betale på vekt. Ønsker du et vegetarisk eller vegansk måltid, har du allergier eller spesielle matvarer du vil unngå, - valget er ditt!
Når man forsyner seg selv kan man ta akkurat så mye man ønsker, og på den måten også bidra til å redusere matsvinn.

Spennende konsepter
I tillegg til spiserier og kafeer finner du flere spennende konseptsteder både ved Universitet i Oslo og på OsloMet. Her kan du unne deg litt ekstra…

Kaffebarer
- vår dyktige baristaer følger alltid med på trendene og serverer et bredt utvalg av kaffedrikker og te, fristende bakevarer og sandwicher.

Tacoteket
- Meksikansk restaurant i Frederikekbygget med autentisk og hjemmelaget mat.

Diggbar - Yoghurt- og grøtbar med mange spennende toppinger. Her får du også gode kaffedrikker, salater, wraps og sandwicher on the go.

Deiglig
- vårt eget bakerikonsept med 2 utsalgssteder. Nystekte bakevarer, byens beste biscotti?, focaccia og italiensk steinovnspizza, på Deiglig Fyrhuset har vi også alkoholservering.

KUTT Gourmet
– Bærekraftig gourmetlunsj laget på overskuddsvarer fra våre leverandører. Hver dag komponerer våre kokker en rett basert på hvilke råvarer som er tilgjengelig. Vi lager kun 150 porsjoner og målet er at alt skal ut i løpet av den timelange åpningstiden. Med Kutt Gourmet har vi fått stor oppmerksomhet både fra norske og utenlandske medier.

Union864
- studentenes møtested på Kringsjå studentby med focaccia, Italiensk steinovnspizza og god drikke. Quiz-kvelder, jam-session og spillkvelder. Egen DJ på plass i helgene.

Eat & Meet- På Eilert spiseri på UiO samles vi hver onsdag rundt langbordet for god mat og sosial hygge. Det er ulike temaer for hva som serveres, men all maten settes frem på bordet og alle forsyner seg selv. Prisen er kr 75,- inkluderer dessert. Ta med en venn eller kom alene! Hver onsdag kl. 16.30-17.30

Les mer her:
https://universitas.no/sak/66291/tacokveld-med-fremmede

Les mer om våre spisesteder og kaffebarer

#KuttMatsvinn
SiO Mat og Drikke er stolte av å være en del av «Kutt Matsvinn», serveringsbransjens avtale hvor målet er å kutte matsvinnet med 20% innen 2020. Vi har også signert tilslutningserklæringen som tilslutter seg målene i Bransjeavtalen, hvor vi forplikter oss til å redusere matsvinnet i tråd med FNs bærekraftmål innen 2030.

Les mer om SiOs miljøengasjement