Hvorfor bør du velge SiO Athletica?

SiO Athletica er treningssenteret som har tilpasset tilbud for deg som er student. Vi har seks sentre sentralt plassert i Oslo med tilbud som strekker seg fra treningsstudio og gruppetimer, til utendørs tennisbaner og innendørs svømmehall. Her finner du åtte gode grunner til at du skal velge SiO Athletica som ditt treningssenter.

Medlemskap til studentpris

Hos oss får du som student et fullskala treningstilbud til en studentvennlig pris.

Nær ditt studiested

Vi har sentre nær de største lærestedene i Oslo. Tren før, under eller rett etter din studiedag.

6 sentre sentralt i Oslo

Som medlem av SiO Athletica kan du trene på alle våre seks sentre i Oslo. Dette er selvfølgelig inkludert i ditt medlemskap.

300 gruppetreningstimer i uka

I høysesong har vi over 300 gruppetreningstimer i uka med et bredt utvalg, fra alt fra yoga-, danse- og cardiotimer, til sykkel-, styrke- og kampsporttimer.

Svømming og idrettsaktiviteter

I medlemskapet er tilgang til svømmehall inkludert og du har også mulighet for å booke flerbrukshall, squashbane og tennisbane til en billig penge.

SiO Athletica PT-team

Den oppfølgingen du trenger med SiO Athletica PT-team.
Vi har personlig trenere, kostholdsveiledere, massører, fysioterapeuter, svømmetrenere og tennistrenere. Sett sammen den pakken du trenger til studentpris.

Kurs

Vil du lære noe nytt? Du har som medlem mulighet for å melde deg på kurs, alt fra crawl til moderne dans. Vi tilbyr kurs i to rekker per semester.

Ikke student

Du kan fortsette å trene hos oss når du ferdig med studiene. Vi tilbyr også medlemskap til deg som ikke er student til markedspris.