Selv om flere av våre tjenester dessverre er stengt som følge av koronaviruset, er det også noen som er åpne. I tillegg har vi en rekke digitale tilbud. Her får du oversikten!

Tjenester hos SiO Helse
SiO Helse tilbyr konsultasojner både ved oppmøte og på video. Du kan få videokonsultasjon med lege, helsesykepleier, rådgiver, psykolog og psykomotorisk fysioterapeut. Tannhelsetjenesten er også åpen for behandling.

Dersom du har problemstillinger som må ses på holder helsesentrene på Blindern og i Holbergsgate 21 åpen som vanlig.

Dersom du har spørsmål eller bekymringer om koronaviruset eller andre ting, kan du også sjekke ut spørsmål- og svartjenesten Studenter spør. Der kan du stille dine spørsmål til SiO Helses fagpersoner, eller lese andre studenters spørsmål

Tren hjemmefra med SiO Athletica
Våre treningssentre er stengt, og vi har pauset medlemskapet til alle våre medlemmer i denne perioden. Vi oppfordrer til å følge @siostudentliv på Facebook og Instagram, der live-streamer vi gruppetimer og legger ut tips for hvordan du kan trene hjemmefra i denne perioden. For deg som er medlem kan du nå i Mitt SiO appen trene med oss online! I appen finner du video av våre mest populære gruppetimer.

SiO Mat og Drikke åpner igjen!
Vi åpner nå enkelte av våre kafeer og spisesteder. Fra og med torsdag 14.mai åpner Union 864 på Kringsjå Studentby. Fra mandag 18.mai åpner Kaffebar Trygve og Kaffebar Georg på UiO og Deiglig Fyrhuset på OsloMet. Vi gleder oss til å se dere igjen!

Delta på digitale kurs med SiO Foreninger
SiO Foreninger tilbyr digitale kurs og veiledning til alle som er aktive i studentforeninger. Hold deg oppdatert i kurskalenderen eller ta kontakt med SiO Foreninger her.

Få råd fra Karrieresenteret på UiO
Trenger du noen å snakke med om jobb og karriere? Karrieresenteret på UiO tilbyr nå hjelp til alle studenter i Oslo via Skype, Zoom, telefon eller e-post. Les mer her.

Kontakte SiO Kundeservice
SiOs kundesenter på Blindern er stengt for besøkende, men vi kan nås på telefon eller e-post. Vi har stor pågang for tiden, så les gjerne gjennom denne oversikten over ofte stilte spørsmål og svar før du tar kontakt med oss.

SiOs barnehager åpne som vanlig
Våre barnehager er åpne som vanlig, og følger de retningslinjene som ligger i helsemyndighetenes smittevernsveiledere for barnehager.

Følg råd fra helsemyndighetene
Vi anbefaler alle å følge oppdaterte råd fra Folkehelseinstituttet. Rådene finner du her. Hvis du mistenker at du er smittet av koronaviruset, kan du ta koronasjekken her.

Student med pc