Telia har for tiden problemer med mobilsamtaler og BankID. Dette påvirker også bestilling av timer m.m. i HelseNorge. Det jobbes med utbedring. Beklager ulempen dette ev. får for deg.

Du som er student under 40 år, og som har betalt semesteravgift til SiO, kan bruke SiOs egen tannlegetjeneste - til rimelige priser hos profesjonelle tannleger. Studentbevis med godkjent semesterkort/oblat må fremvises før behandling.

Vi har forsterket våre smitteverntiltak og utvidet telefontiden vår til kl. 08.15-11.00 og kl. 12.30-14.30.

Det kan til tider være stor pågang på telefonen og vi oppfordrer deg til å velge "tilbake-ring-funksjonen", så ringer vi tilbake så fort vi kan.

tannlege 2017

Hjelp oss med å forebygge smitte
Det er kun de med avtale hos SiO Helse, og som ikke har symptomer på luftveisinfeksjon, er i karantene eller har har annen pågående mistanke om covid-19, som kan møte i våre lokaler. Vi ber deg vennligst om å vaske hender eller bruke hånddesinfeksjon, holde avstand og møte presis til timen. 

KORONATESTING
Du kan bestille test for COVID-19: Les mer her.

Pris og betaling
Her finner du en fullstendig prisliste for tannlegetjenestene våre.
Vi oppfordrer til å betale med bankkort på betalingsautomaten etter hver time. Ved faktura blir det gebyr på 74 kr.

På grunn av de ekstra smitteforebyggende tiltakene som er iverksatt tilkommer et tillegg på kr. 200,- for hver time hos tannlege.

Er du under 20 år? Da betaler du bare 25 % av offentlige takster hos offentlige tannlege i kommunen du har folkeregistret adresse i.

Er du over 40 år? Da kan du dessverre ikke bruke tannlegetilbudet vårt.

Avtale med Odontologisk fakultet
Vi samarbeider med Det odontologiske fakultet, der tannlegestudenter kan behandle deg til studentvennlige priser. Tannlegestudentene vil alltid ha støtte og veiledning fra en erfaren tannlege. Ring Odontologisk fakultet på 22 85 20 00 hvis du vil bestille en time.