VÅRT TANNLEGETILBUD

Som student i Oslo er det lurt å bruke SiO Tannlege. Vi har studentvennlige priser og profesjonelle tannleger. Vårt tannlegekontor er topp moderne og ligger på Blindern.

Studentvennlige priser

Alle våre priser er studentvennlige. For eksempel koster en undersøkelse kun 790,- inkludert røntgenbilder, rens og puss.

Alle SiO-studenter som har betalt semesteravgift og er under 40 år kan bruke tannlegene våre. Husk å ta med deg studentbevis til timen.

Rabatterte priser for deg som er 21 og 22 år

Er du født i år 2000 eller 2001, og har bostedsadresse i Oslo kommune, tilbyr vi deg rabatterte priser. Det koster for eksempel kun kr 326,- for undersøkelse og røntgenbilder. 

Bor du i annet fylke enn Oslo, tar du kontakt med tannhelsetjenesten i bostedsfylket, for å avklare rettigheter til tannbehandling til redusert pris. 

Har du fått behandling hos oss i perioden 1.1.22- 31.3.22 og er født i år 2000 eller 2001, kan du søke om refusjon hos Oslo kommune. Hent ut spesifisert kvittering hos oss, og send søknad med kvittering til Oslo kommune Helseetaten, Avdeling for tannhelsetjenesten, Postboks 4716, 0506 Oslo. 

Er du redd for å gå til tannlegen?

Bli kvitt angsten gjennom vårt behandlingstilbud i samarbeid mellom psykologer og tannleger hos oss. Behandlingen betyr at du også må ha time hos tannlege, som har en liten kostnad.
Du bestiller time til en behovssamtale på HelseNorge eller du kan ringe oss på 22 85 33 00.

Se også nyttige filmer fra Tannhelsetjenestens kompetansesenter, hvis du ønsker råd og verktøy i hjelp mot tannlegeskrekk.

Ønsker du behandling av tannlegestudent til rimelige priser?

Vi samarbeider med Det odontologiske fakultet, der tannlegestudenter kan behandle deg til studentvennlige priser. Tannlegestudentene vil alltid ha støtte og veiledning fra en erfaren tannlege. Ring Odontologisk fakultet på 22 85 20 00 hvis du vil bestille en time.

Refusjon for tannlegebehandling