Vi får mange henvendelser fra studenter som sliter. Alle mennesker opplever vanskelige perioder i livet og da kan det være godt å snakke med noen. Målet vårt er at du skal oppleve økt mestring og trivsel i hverdagen og få mindre plager.

Kjenner du på stor angst for koronasmitte og ønsker noen å snakke med om det? I SiO Helse legger vi til rette for at du får en samtale på video i løpet av noen dager. Ring vårt sentralbord for å avtale: 22 85 33 00.

Mistenker du at du har fått koronavirusinfeksjon?
Dersom du føler deg syk, må du holde deg hjemme. Dersom du har lette luftveissymptomer bør du være hjemme inntil en dag etter at du føler deg frisk. Du trenger ikke kontakte helsevesenet for testing.

Hvis du får alvorlige symptomer, kan du ringe Oslo Kommunes korona-linje på 21 80 21 82 eller Oslo legevakt på 116 117. Dersom du ikke får kontakt med Oslo kommune, kan du ringe oss for informasjon (ikke bestille time i forbindelse med koronavirus på nett).

Hvis du er i tvil om hva du skal gjøre, ta koronasjekken her. Hvis du har luftveisinfeksjon, er forkjølet og/eller har feber skal du ikke møte i våre lokaler.

Våre tjenester
Våre helsesentre i Nydalen og på Kjeller er stengt. Blindern og Holbergsgate 21 holder åpent som vanlig. Etter retningslinjer fra Folkehelseinstituttet tar vi fra 16.mars ikke i mot pasienter fysisk hos tannlege, psykolog, rådgiver eller fysioterapeut. Tannhelsetjenesten tar i mot akutte henvendelser.  

Informasjon til deg som har time hos SiO Helse Blindern.

Smitteforebyggende tiltak i våre helsesentre
Som et smitteforebyggende tiltak innfører vi midlertidig nye hilserutiner for deg som besøker våre helsesentre. Det betyr at vi velger å ikke håndhilse når du kommer til konsultasjon. Du er fortsatt hjertelig velkommen.

Dersom du sliter med for eksempel:

 • Stress
 • Ensomhet
 • Relasjoner (med partner, venner, familie)
 • Sorg
 • Dårlig selvtillit
 • Økonomiske temaer
 • Studiemestring (motivasjon, å presentere, studieteknikker)
 • Nedstemthet
 • Anstrengt forhold til mat
 • Angst
 • Overgrep
 • Rus
 • Mobbing/trakassering

Opplever du noe av dette eller andre vanskeligheter, ikke nøl med å ta kontakt. Husk at ingen problemer er for små. Alle våre ansatte har taushetsplikt.

Vi tilbyr individuelle-, par-, gruppe- og familiesamtaler. I tillegg har vi et variert kurstilbud.

Alle våre rådgivere/ behandlere tilbyr videokonsultasjon. Det er som en vanlig time, men over video. Ønsker du en videokonsultasjon, istedenfor avtale om oppmøte på ett av våre sentre, kan du be om dette når du avtaler en time.

Vi oppfordrer alle til å opprette bruker på helsenorge.no. Ved å logge deg inn på helsenorge.no kan du komme i kontakt med vår resepsjon via E-kontakt. Les mer på siden Bestill time.

Du trenger ikke henvisning. Vi tilbyr samtaletimer og kurs både dag og kveld.

Du må være student og ha betalt semesteravgift til SiO for å bruke våre tilbud.

Akutthjelp
SiO Helse tilbyr ikke akutthjelp. Ring 113 om det er fare for liv og helse. Trenger du hjelp innen ett døgn ring legevakt telefon 116117.

For å yte forsvarlig behandling og oppfølging til deg vil alle i SiO Helse som har en rolle i din behandlingen ha tilgang til nødvendig informasjon. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er lagret om deg og du har rett til å reservere deg mot at informasjonen deles mellom de som har en rolle i din behandling. Ta kontakt med oss på telefon dersom du ønsker innsyn, å reservere deg, eller har spørsmål.