Lenkebilde til Foreningsdagene

Foreningsdagene UiO

OSI Fekting_nettside

Endelig er det foreningsdager igjen. Påmeldingsfristen er 29. juni, men vær rask! Foreninger tilknyttet til Universitet i Oslo vil få førsteprioritet.

Foreningsdagen arrangeres i starten av semesteret, i år blir det 25. august i Idrettsbygning på Blindern (Problemveien 13).

Arrangementet går fra kl 11.00 til kl 15.00. Opprigg for foreninger er fra 10.00. Dersom det er venteliste og dere ikke møter opp innen 10.30 vil plassen deres bli tildelt noen andre. Nedrigging av stand foregår fra kl. 15. 

Hva skjer?
Det vil være strøm i lokalet, men det kan allikevel være smart å ha ladet opp alt av digitale og elektriske apparater dere skulle trenge. Det er ikke lov til å lage eller servere mat i lokalet, men dere kan dele ut kaffe dersom dere sørger for dette selv utenfor lokalet.

Meld dere på Foreningsdagene her innen 29. juni

Del arrangementet i sosiale medier
SiO Foreninger vil opprette et arrangement på Facebook for Foreningsdagen. Da ønsker vi at dere deler arrangementet videre i deres kanaler. På den måten sikrer vi at flest mulig studenter kommer på foreningsdagene og finner veien til deres forening. 

Trykk informasjon på flere språk
Husk at det er mange utvekslingsstudenter som også er på utkikk. Vi oppfordrer dere til å trykke opp informasjon om foreningen deres på engelsk.