Foreningsdagen OsloMet (tidligere HiOA)

Sirkelbilde_3

Er du ny student ved OsloMet – Storbyuniversitetet? Eller er du i gang med studiene, men føler at studietiden burde vært mer enn lesesal og pensum? Kom på foreningsdagen 17. august og møt studentforeningene ved OsloMet.

 

Tid: Fredag 17. august klokken 11.00-15.00
Sted: Studenthuset P52

Å være student innebærer (heldigvis) mer enn å sitte på lesesalen. Det er studentforeningene som vil gjøre studietiden din morsom, sosial og uforglemmelig - og gi deg en faglig og personlig utvikling ingen pensumbok kan tilby!

Det finnes en studentforening for de fleste interesser, enten du liker idrett, kor, film, gaming eller økonomi. I tillegg har mange studieretninger egne linjeforeninger.

Foreningsdagen OsloMet er en av Oslos største rekrutteringsdager for studentforeninger. 70 foreninger står på stands og viser hva det vil si å bli med i deres forening.

Å stikke innom Foreningsdagen er den absolutt beste måten å bli med i en forening, ettersom du kan gå rundt og snakke med alle foreningene som virker interessante før du bestemmer deg for hvilken (eller hvilke) du vil bli med i.

Å bli med i en forening kan være det smarteste du gjør som student, enten du er på første eller siste året i studiet ditt.

Følg med i Facebook-eventet for Foreningsdagen!