Hva er Student Support?

En Student Supporter en medstudent som vet hvor skoen trykker, er vennlig og åpen, har gode lytteegenskaper og viser empati. En Student Supporter er en støttespiller for studenter som trenger noen å snakke med, både om små og store bekymringer.

242471727_100987175681184_4084499263640225259_n

Ta kontakt med oss hvis du ønsker:

  • Én-til-én samtale
  • Være med på sosiale arrangementer

Student Supporterne har taushetsplikt, men også rapporteringsplikt dersom det er fare for liv og helse.

Du kan kontakte Student Support via Facebooksiden vår.

Vi besvarer henvendelser mellom kl 09.00 og 20.00 på ukedager.

Walk and Talk

Har du noe du ønsker å prate om? Bli med en studentsupporter på tur - bare dere to.
Her er det rom for å snakke om alt og ingenting, hverdagens utfordringer, spørre om råd rundt skole og stress, eller bare gå i stillhet. Dette er en gratis en-til-en veiledning utendørs.
 
Book din Walk and Talk her.

 
For deg som ønsker å bli en Student Supporter?

Har du et ønske om å hjelpe og støtte medstudenter, minst ett års erfaring som student, og litt tid over, kan du melde deg som Student Supporter. Det vil da bli gjennomført et uformelt intervju, før du får nødvendig opplæring. Du vil også få tilgang til veiledning fra rådgiver i SiO Rådgivning, som er samarbeidspartner i prosjektet.

Dette er et frivillig engasjement som handler om å mobilisere studenter til å hjelpe studenter, for å skape et varmere og mer inkluderende studentliv. Etter endt engasjement vil man få et kursbevis på opplæring og en attest fra arbeidet.

For å melde interesse: send en e-post med en kort beskrivelse av deg selv og din motivasjon til studentsupport@sio.no

 

Oversikt over læresteder som har etablert Student Support

Vi har foreløpig Student Supportere på BI, Høyskolen Kristiania, Universitetet i Oslo og OsloMet. Selv om du tilhører et annet lærested, er du selvfølgelig velkommen å ta kontakt!