Vis oss studentforeningen din!

Vi har lyst til å se hva dere gjør i studentforeningen din! Del bilder fra foreningslivet på Instagram og tagg bildet med #minforening.Hvert semester kårer vi én vinner som får 3.000 kroner til foreningen sin. Pengepremien må brukes til et sosialt tiltak for medlemmene i foreningen.

Hvordan delta?

Det eneste du trenger å gjøre er å dele et bilde fra foreningslivet på Instagram og tagge det med #minforening.Vi har to konkurranseperioder i året hvor du og foreningen din kan vinne 3000 kr. Høstsemesterets konkurranseperiode varer fra 1. august til 15. desember, og vårsemestesteret periode fra 1. januar til 15. juni.Trenger du inspirasjon? Se bilder som er tagget med #minforening.

Konkurranseregler

  • For å delta i konkurransen må du være medlem av en studentforening tilknyttet SiO.
  • Bildene du deltar i konkurransen med må være nye, og du kan derfor ikke tagge allerede publiserte bilder.
  • For å få utbetalt pengepremien må vinneren vise oss hvilket sosialt tiltak pengene skal brukes til.

Ved å bruke taggen samtykkes det til at bildene kan deles i SiO sine kanaler i forbindelse med konkurransen #minforening og #ukasforening.

Tidligere vinnere av konkurransen

OSI Roing (Høst 2022)

Er et studentidrettslag i roing der alle kan bli med, uavhengig av roerbakgrunn og ambisjoner. Det årlige store målet er Studentmesterskapet i Bergen der det konkurreres i åtter med cox (8+) på vakre Nordåsvannet. 

På vinterstid trener vi romaskin og sirkeltrening på SiO, og på sommerhalvåret er det roing i Bestumkilen fra Bestumkilen Roklubb

OSI Friluft

OSI Friluft (vår 2022)

OSI Friluft er en forening for alle studenter som liker frisk luft, turer i skog og mark, og generelt ønsker å ta del i en sosial og aktiv forening.  Vi vil ha turer med innhold som fjellturer, topptur, bålkos, teltturer, fisketurer, skitur, bålkos og lignende etter som hva medlemmene ønsker.

OSI Dykking - BAUS (høst 2021)

OSI Dykking er en del av Oslostudentenes Idrettsklubb som er den største studentidrettsklubben i Oslo og den eldste i Norge. De tar imot nybegynnere og viderekomne. Gruppen holder kurs og reiser både innenlands og utenlands for å avdekke vannets mysterier.

FN-studentene (vår 2021)

FN-studentene arbeider med å informere om, engasjere og skape debatt rundt FN-problemstillinger, samt andre samfunnsrelaterte spørsmål. De ønsker også å vekke interesse for FNs arbeid og grunnleggende prinsipper.

Corpus Juris (2020)

Studentorkesteret ved Det juridiske fakultet. Deres mål er å underholde dem selv og andre, i den rekkefølgen. De har instrumenter til utlån til de som trenger det. Vi tjener til løpende drift gjennom spilleoppdrag. De reiser også på turer, og arrangerer flere konserter. Målet deres er å spre glede og engasjement på universitetet og i bybildet.

Legestudentenes Idrettsklubb (2019)

Legestudentenes Idrettsklubb (LIK) er idrettsforeningen for studenter på Det Medisinske fakultet ved UiO, samt studenter på Det Odontologiske fakultetet ved UiO. LIKs aktivitet er organisert gjennom undergrupper med egne ledere. Undergruppene dannes og drives med utgangspunkt i studenters initiativ, etter LIK-styrets godkjenning. Det er et mål for foreningen å bidra til og delta i idrettsarrangementer tilknyttet andre studentmiljøer. Støtten til de forskjellige undergruppene vil være av både administrativ og økonomisk art.

SVFF Samfunnsvitenskapelig Fakultetsforening (2018)

SVFF jobber for å fremme det sosiale miljøet på tvers av instituttene ved det Samfunnsvitenskapelige Fakultetet. SVFF drives av frivillige studenter i studentkjelleren U1 på Eilert Sundts hus. Vi består av rundt 300 aktive medlemmer fordelt på ulike grupper som kafé, bar, DJ, PR, quiz, debatt og konsert.

Kling Kokos (2017)

Kling Kokos er et blandet kor for psykologistudenter og andre studenter tilknyttet Universitetet i Oslo. De møtes for å synge et variert repertoar én gang i uken, og etter øvelse blir de ofte igjen, tar en øl/brus, og synger gjerne litt til. Flere ganger i semesteret har de "Korkoskveld" hvor de finner på noe ekstra koselig. De øver, har fester, drar på turer og holder konserter. Det er opptak for nye medlemmer i begynnelsen av hvert semester hvor de har en åpen korøvelse. 

NIH Norges Idrettshøgskoles Idrettslag (2016)

Norges Idrettshøgskoles Idrettslag (NIHI) ønsker å tilby skolens studenter et flott aktivitetstilbud. NIHI arrangerer uhøytidelige treninger i flere idretter og aktiviteter. NIHI tilbyr i dag fotball, futsal, håndball, volleyball, badminton, løping, svømming, styrketrening og yoga. I tillegg arrangerer de små og større arrangementer for studenter.