SiO Kursrom

SiO Kursrom ligger i andre etasje i Frederikkebygningen på Blindern. 

De aller fleste kursene våre blir holdt i dette rommet, men sjekk kursbekreftelsen for sikkerhets skyld.

Bygget har mange innganger, og flere trapper opp til andre etasje. Kursrommet ligger rett over KAN frisør, i motsatt ende enn Union/Idrettsbygget. 

Dørene til kursrommet åpner ca 15 minutter før kurset starter. 

Adresse:Problemveien 11Frederikkebygningen i Google Maps

SiO Foreningers kontor på Blindern

Kontoret vårt ligger i første etasje i Kristian Ottosens Hus, inngang fra utsiden. Ring på dørklokken, så åpner vi for deg. 

I samme bygg ligger blant annet SiO Kundesenter, SiO Helse og Akademika, disse har egne innganger. Vi har rullestoltilgang til kontoret ved inngangen til Akademika. 

Åpningstider:

Vi er som oftest tilgjengelig mellom klokken 10 og 15, men kan ikke garantere at vi er ledig for drop-in. Det enkleste er å avtale møter på forhånd, ta kontakt på foreninger@sio.no eller i dette skjemaet

Adresse:Problemveien 9Kristian Ottosens Hus i Google Maps

SiO Foreningers kontor på OsloMet

Kontoret vårt ligger i andre/tredje* etasje i Pilestredet 52, som en del av Studenttorget. Ettersom man trenger korttilgang for å komme frem til kontoret er det enklest å møtes ved skranken rett ved inngangen. 

*Avhengig av hvor du kommer fra, ettersom bygget har en ny og en gammel del. Kontoret vårt ligger i samme etasje som foreningskontorene. 

Åpningstider:

Vi har kontortid på OsloMet tirsdag, onsdag og torsdag mellom klokken 10 og 14. Vi kan ikke garantere at vi er ledig for drop-in, men er du i nærheten kan du stikke innom og se om vi er ledig.Det enkleste er å avtale møter på forhånd, ta kontakt på foreninger@sio.no eller i dette skjemaet

Adresse:Pilestredet 52Pilestredet 52 i Google Maps