Hva er foreningsdagen?

Foreningsdagen er en stor messe hvor studentforeninger viser seg frem for nye studenter. Dere får tildelt et bord (og strøm om dere ønsker), og resten er opp til dere. Gjør standen deres så relevant, spennende og gøy som mulig! 

Foreningsdagen OsloMet

Tid: 17. august 11:00 - 15:00Sted: OsloMet - Studenthuset Pilestredet 52

Foreningsdagen er åpen for besøkende mellom 11 og 15, med Foreningskickoff fra klokken 09, opprigg fra 10.30 og nedrigg etter klokken 15. Det er plass til ca. 60 studentforeninger, så her er det første forening til mølla.

Vi arrangerer forenings-kickoff i forkant av foreningsdagen, hvor vi serverer litt frokost mens vi forteller om dagens program, gir viktig informasjon og noen tips til hvordan du kan få mest mulig ut av rekrutteringsdagen :) Vær obs på at Foreningsdagen UiO er et separat arrangement, og krever særskilt påmelding.

Dette passer for:Foreninger tilknyttet OsloMet, samt OSI-foreninger og foreninger som hører til på DNS, er prioritert til denne Foreningsdagen. Disse får plass fortløpende så lenge det er plasser frem til 1. juni. Andre foreninger som ønsker å delta melder seg på som normalt frem til 1. juni, men de vil ikke få beskjed om de får plass før etter at prioriteringsperioden er ute.

Påmelding:Meld på foreningen deres her

Foreningsdagen UiO

Foreningsdagen UiO finner sted i Georg Sverdrups Hus (hovedbiblioteket) på Blindern, Moltke Moes Vei 39. 

Tid: 24. august 11:00 - 15:00Sted: Georg Sverdrups Hus (hovedbiblioteket) Moltke Moes vei 39

Foreningsdagen er åpen for besøkende mellom 11 og 15, med foreningskick-off fra klokken 09, opprigg av stands fra 10.30 og nedrigg etter klokken 15. Det er plass til ca. 100 studentforeninger, så her er det første forening til mølla.

Vi arrangerer forenings-kickoff i forkant av foreningsdagen, hvor vi serverer litt frokost mens vi forteller om dagens program, gir viktig informasjon og noen tips til hvordan du kan få mest mulig ut av rekrutteringsdagen :) 

Dette passer for:Foreninger tilknyttet UiO, samt OSI-foreninger og foreninger som hører til på DNS, er prioritert til denne Foreningsdagen. Disse får plass fortløpende frem til 1. juni så lenge det er plasser. Andre foreninger som ønsker å delta melder seg på som normalt frem til 1. juni, men de vil ikke få beskjed om de får plass før etter at påmeldingsfristen er ute.

Påmelding:

Meld på foreningen deres her

Vær obs på at Foreningsdagen OsloMet er et separat arrangement, og krever særskilt påmelding.

Følg med på vårt nyhetsbrev. Der kan du få tips til aktiviteter, støtteordninger og informasjon om våre kurs m.m.  Alle kontaktpersoner for studentforeninger mottar automatisk nyhetsbrevet vårt med informasjon om arrangementer, og tips og triks om foreningsdrift. Husk å legge inn infomøter og prøvetreninger i Eventkalenderen vår!