Foreninger

Vi jobber for et bedre studentliv i Oslo. Som kompetansesenter for studentforeninger holder vi kurs, planlegger arrangementer og gir veiledning når du lurer på noe, stort eller smått.

Bli med på Foreningsdagene!

Studietiden er så mye mer enn studier, pensum og lesesal!Besøk Foreningsdagene i semesterstarts-ukene og møt noen av Oslos over 400 studentforeninger. Bli med og finn din greie!

Sjekk ut foreningsdagene

Book en veiledning

Det finnes over 450 studentforeninger i OsloVår jobb er å hjelpe dem med å gjøre det så enkelt som mulig å drive studentforeningen sin.Book oss gjerne inn til en veiledning, enten det gjelder spørsmål om økonomi, generell drift, markedsføring, konflikthåndtering eller noe helt annet 

Book en veiledning

Ønsker du å starte en ny forening?

Om du ikke finner en forening som passer for deg, kan du starte en selv. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg i gang.

Start en forening

Vinn 3000 kroner til foreningen din

Post et bilde av foreningen din på Instagram, bruk taggen #minforening og bli med i trekningen av 3000 kroner til sosiale arrangementer.

#minforening
Gi studentene en tryggere semesterstart

Målet er å bidra til at studiestart blir en fin opplevelse for studentene, med en varm velkomst og trygge og gode rammer. Fadderukene får tidvis kritikk for alkoholbruk i sosiale sammenhenger.Gjennom faddervaktordningen ønsker vi å bidra til at nye studenter får en god opplevelse denne helgen.

Les mer om Faddervakt

Her finner du SiO Foreninger

SiO Foreninger har kontor i Kristian Ottosens Hus på Blindern.

Vi har åpent fra kl. 09.00 - 15.00

Du kan også finne oss i P52 på OsloMet hver onsdag fra 10 - 15

Finn oss her
Install this webapp on your iPhone: tap and then Add to home-screen