Bli med! Meld deg som faddervakt!

Faddervaktordningen er et initiativ fra Velferdstinget i Oslo og Akershus, UiO, OsloMet, BI, Høyskolen Kristiania og SiO. Målet er å bidra til at studiestart i august blir en fin opplevelse for studenter, faddere og byens øvrige innbyggere.

Faddervakt-web

Fotograf: Jarle H. Moe

Meld deg som faddervakt og bli med å stå på stand på Youngstorget eller i Spikersuppa fredag 16. eller lørdag 17. august fra midnatt til kl 04.   

Som faddervakt er du med å stå på stand, dele ut vann og litt å spise, og være tilstede for studenter som er ute på byen. I tillegg vil vi være synlige i bybildet med grupper av faddervakter som går i de mest populære områdene.

Faddervaktordningen er inspirert av tilsvarende tiltak i Bergen, Agder og Trondheim, samt Lykkepromille-prosjektene. Vi ønsker å være synlig og tilstede, og å vise at vi bryr oss om.

Fadderukene får tidvis kritikk for alkoholbruk i sosiale sammenhenger. Gjennom faddervakt ordningen ønsker vi å bidra til at nye studenter får en god opplevelse denne helgen.

Faddervaktordningen er frivillig og henvender seg til studenter og ansatte ved høyere utdanning som ønsker å bidra til at studiestart blir en trygg og god opplevelse for nye studenter, faddere og andre som er ute i byen.

Jeg vil bli faddervakt