Har du lyst til å flytte inn i kollektiv sammen med en venn?
På Sogn Studentby har vi nå to ledige plasser i vårt populære vennekollektiv!

Om vennekollektivet

Vennekollektivet har et stort og hyggelig fellesrom

I vennekollektivet bor du sammen med vennen din og 6 andre studenter. Du har din egen umøblerte hybel på 11-12 m2 som du kan innrede slik du selv ønsker. Vennekollektivet har to flislagte, moderne bad med varmekabler som dere deler i kollektivet.

Vennekollektivet har et stort og fint fellesrom hvor dere kan lage mat, spise, studere og ha det hyggelig sammen. Fellesrommet har et velutstyrt og moderne kjøkken med blant annet 3 kjøleskap, 2 komfyrer og oppvaskmaskin. Du får også dine egne skap og skuffer for oppbevaring av kjøkkenutstyr og mat.

Fellesrommet er innredet med et stort spisebord med sitteplass til alle og 2 koselige sittegrupper med sofa, stoler og puffer. Fra fellesrommet har dere utgang til egen uteplass, og med gressplen og epletrær rett utenfor blir dette et hyggelig sted å være når våren og sommeren kommer.

Fellesrommet i kollektivet har to koselige sitteområder med sofa, stoler og puffer

Et fellesskap

I dette kollektivet stiller vi litt høyere krav til deg som bor der til å ta ansvar for rengjøring og for at fellesskapet skal fungere. Det innebærer at vi ønsker at du som har lyst til å flytte inn i vennekollektivet er motivert for å skape et fellesskap med de andre som bor der, bidra til alle trives og at dere sammen ønsker å finne ut av hvordan dere vil ha det i kollektivet, hvilke rutiner dere ønsker osv. I vennekollektivet vil dere greie dere mest mulig på egenhånd, men dere vil alltid ha mulighet til å kontakte vår vaktmestertjeneste dersom det er noe dere trenger hjelp til.

Slik søker du

Rundt spisebordet kan dere samles for hyggelige middager

Fikk du lyst til å flytte i vennekollektivet med en av dine venner? I boligoversikten finner du under Sogn Studentby boligtypen «Hybel, umøblert i kollektiv». Legg denne boligtypen til i søknaden din. Hvis du er allerede bor hos oss legger du til en kommentar i søknaden din med navnet på den eller de vennene du ønsker å flytte i kollektivet sammen med. Det er viktig at den som vil flytte dit sammen med deg også sender inn søknad og at dere velger samme dato for ønsket kontraktstart. Dersom du ikke bor i SiO bolig må du sende en epost med navn på den du ønsker å bo sammen med.

Vennekollektivet er et helt nytt prøveprosjekt for SiO Bolig.