I mars åpner vi et nytt studenthus på Kringsjå Studentby med nye, flotte ett-roms leiligheter.

Praktisk kjøkkenløsning

Leilighetene
Leilighetene er 15-19 m2, umøblerte, og har eget kjøkken og bad. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr og kjøleskap med fryser, og badet er flislagt med varmekabler.

Har du bil er det mulig å leie parkeringsplass i studentbyen. Studentbyen har flere fellesvaskerier med vaskemaskiner og tørketromler som du kan benytte deg av. Skulle du trenge hjelp til noe i leiligheten, er SiOs egen vaktmestertjeneste tilgjengelig for deg.

Beliggenhet
Leilighetene ligger i vår største studentby Kringsjå. Beliggenheten nærme Sognsvann og marka er perfekt for deg som liker en aktiv livsstil – men likevel kun en kort t-banetur unna byen. Fra studentbyen er det kort vei til blant annet Universitetet i Oslo, BI og Norges Idrettshøyskole.

Romslig stue med god plass til seng


Kringsjå Studentby
Kringsjå studentby er en sosial og levende studentby, med masse muligheter for å bli kjent med nye mennesker. Det arrangeres jevnlig arrangementer for de som bor i studentbyen, som friluftskino om høsten og julegrantenning i desember. På studentbyen ligger det en matbutikk (KIWI).


Nærområdet

Kringsjå ligger nært Sognsvann som er et populært fristed året rundt – ideelt for korte og lange turer, skiturer og sykling. Om sommeren er det et fint område for bading og grilling, og på vinteren kan man stå på skøyter på isen. Foretrekker du å trene innendørs, er det kort vei til treningssenteret Domus Athletica på Vestgrensa. 

Lyst og fint bad med varmekabler

Selv om du på Kringsjå Studentby har naturopplevelser og marka rett utenfor døra di, så er byen aldri langt unna. T-banen fra Kringsjå tar deg til Majorstua på under 15 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området, dag og natt.


Søke

Fikk du lyst til å bo i en splitter ny leilighet på Kringsjå Studentby? Søk her!  I boligoversikten vil du under Kringsjå Studentby finne boligtypen «Leilighet, umøblert 1-roms for single».