KRI_F3UZ_01

Moderne, treroms leiligheter - perfekt for studenter med barn.

De lyse treroms leilighetene har en praktisk planløsning som er ideell for barnefamilier. 

Leilighetene har åpen kjøkkenløsning og en hyggelig stue med tumleplass til barna. Store vindusflater gjør leiligheten lys og fin. Det følger med oppvaskmaskin til kjøkkenet, og leiligheten har klesskap og godt med oppbevaringsplass for alt utstyr familielivet medfører. Foruten dette er leilighetene umøblerte slik at dere kan innrede den slik dere vil. Huset er bygget i massivtre, et miljøvennlig byggemateriale som gir godt bomiljø og lave energikostnader. Boligene ligger stille og rolig til i utkanten av studentbyen, med fine uteområder og lekeplass rett utenfor døren. Det er kort vei til både t-bane, treningssenter, butikk og café.

Hopping familiebolig

Ledig for innflytting i vinter.


Drømmer du om å flytte med familien din hit? Gå inn på boligoversikten - under Kringsjå Studentby finner du boligtypen "Umøblert 3-rom, plusshus".

IMG_3419

 Boligene ble ferdigstilt høsten 2019, og ligger i utkanten av Kringsjå studentby. Nordmarka er nærmeste nabo.

KRI_F3UZ_07

 Åpen kjøkkenløsning med mye skapplass.

KRI_F3UZ_17

 Stort, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

KRI_F3UZ_05

Her kan man nyte frokosten! Lyst og fint.

KRI_F3UZ_11

 Koselig barnerom.

KRI_F3UZ_09

 Fint soverom med store skap.

KRI_F3UZ_19

God plass til både cherrox og parkdresser. 

Mange hyggelige aktiviteter på Kringsjå studentby

Athletica

På Kringsjå studentby er det flust av tilbud. Familieboligene ligger en kort spasertur fra SiO Athletica - studentenes eget treningssenter. I samme bygning finner du den sosiale møteplassen Union864, der det serveres god kaffe og en matbit på dagtid, og deilig pizza på kveldstid.

Union_1

Union_2

 

Følg med på Facebook-gruppen "Hva skjer på Kringsjå", så holder du deg oppdatert på alt det hyggelige som foregår på studentbyen.