Internett er inkludert i husleien. Vil du ha høyere hastighet kan du bestille dette selv. TV er ikke inkludert i boligtilbudet vårt.

Nyttig informasjon om internett i boligen din

Overgang til Telia/Get

Vi oppgraderer bredbåndshastigheten i boligene til 100Mbps, og bytter leverandør fra Lynet til Telia/Get i 2020. Følgende studentbyer og hus har så langt byttet over til internett fra Telia/Get: Ullevål, Kringsjå, Bjølsen, Nordberg, Nydalen og Enerhaugen. En hastighet på 100/100 Mbit/s nedlastning og opplastinger er inkludert i husleien og tilgjengelig i alle studentboligene her.

For mer informasjon se Gets hjemmesider eller ta kontakt med Get på telefon 21 54 54 54. I løpet av 2020 vil det være mulig å bestille økt hastighet og andre tilleggstjenester fra Get.

De andre studentbyene/-husene for foreløpig fortsatt Lynet som leverandør.

Slik kobler du deg til nettet i leiligheten hvis du er tilknyttet gjennom Lynet:

Du trenger ikke modem for å koble deg til nettet, alt som behøves er en nettverkskabel mellom veggkontakten og maskinen din.

I enkelte SiO-boliger finnes det flere like veggkontakter. Kun ett av disse har Lynet tilkoblet. En oversikt over riktig vegguttak på din adresse finner du her: www.lynet.no/support/student/wallsocket 

Hvis du ønsker trådløst nett, kjøper du selv den trådløse routeren som passer ditt formål.

Mer informasjon om produktet vårt finner du på Lynets hjemmesider: www.lynet.no/support/student.

Vil du oppgradere hastigheten din hos Lynet?
En hastighet på 20/20 Mbit/s nedlastning og opplastinger er inkludert i husleien og tilgjengelig i alle studentboligene. Ønsker du høyere hastighet kan du selv oppgradere hastigheten din til 100/100 Mbit for 99,-/mnd på Lynets hjemmesider. Du vil da få en faktura fra Lynet.

Mer informasjon om Internett fra Lynet finner du her:www.lynet.no/support/student.

TV
TV er ikke inkludert i boligtilbudet vårt. Hvis du ønsker TV abonnement kan du selv bestille et abonnement for TV gjennom internett, for eksempel RiksTV eller Get. Det er ikke mulig å bestille kabel-TV i boligene våre.