• 28 Singelleiligheter
  • 44 Parleiligheter
  • 136 Hybler
  • Trikk, Buss
  • Kort vei til sentrum, kort vei til marka

Ullevål har en fin plassering midt mellom sentrum og marka. Herfra får du kort vei til Blindern og treningssentrene Athletica Blindern og Athletica Domus og vil ha et godt kollektivtilbud like i nærheten. Her er det med andre ord enkelt å komme seg avgårde enten du vil ned til sentrum eller ut i naturen. I studentbyen har alle boligene god standard og du kan velge mellom hybel, ett-roms eller to-roms leilighet.

Alle heisene i studentbyen skal skiftes ut. Vi skifter en heis ad gangen så det vil være en heis i drift til enhver tid i hvert bygg.

Nedre Ullevål 7; Heis 1: August – oktober 2020, heis 2: Oktober - desember 2020.
Nedre Ullevål 9; Heis 1: Januar – mars 2021, heis 2: Mars - mai 2021.

Det vil være begrenset kapasitet på heisene i perioden arbeidet pågår. Det vil også bli en del støy og vibrasjoner, hovedsakelig i startfasen på hver heis.

Studentbyen ligger i et rolig område like bak Ullevål Sykehus og passer dermed fint enten du studerer på Blindern eller i sentrum. Både St. Hanshaugen, Majorstuen og Sagene er innen rekkevidde til fots eller sykkel.

 

Studentbyen har 208 boliger fordelt på hybler, ett-roms og to-roms leiligheter.

Se boligtyper

Studentbyen ligger i et rolig område like bak Ullevål Sykehus og passer dermed fint enten du studerer på Blindern eller i sentrum. Både St. Hanshaugen, Majorstuen og Sagene er innen rekkevidde til fots eller sykkel.

Studenthusets vaskerier ligger i kjelleren til bygget du bor i. Her kan du se hvordan du reserverer tid og betaler.

Sykler plasseres i sykkelstativet utenfor studenthuset. 

Det er også mulig å leie parkeringsplass for bil. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Postboksene i Nedre Ullevål 7 er plassert i bodområdet i kjelleren. Postboksene i Nedre Ullevål  9 er plassert i trappen ned mot kjelleren.

Alle boligene i studenthuset har egen bod i kjelleren som er merket med romnummer.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

 Hele studenthuset har automatsikringer. Hver etasje har et sikringsskap i korridoren. Du må selv kjøpe lyspærer til boligen din. Gi oss beskjed på Min side hvis lyspærene i fellesarealene går, så skifter vi dem.