• 86 Singelleiligheter
  • 17 Parleiligheter
  • Trikk, Buss
  • Meget sentral

Tullinløkka ligger i Oslo sentrum og passer perfekt for deg som gjerne vil bo midt i smørøyet av byen. I studenthusets 10 etasjer finnes det til sammen 103 leiligheter i forskjellige størrelser, enten du vil bo alene eller sammen kjæresten. Herfra får du kort vei til både Karl Johan og Slottsparken – og alle SiOs sentrumsnære studiesteder. Liker du byliv- og røre bør Tullinløkka opp på ønskelisten, for mer sentralt får du det ikke!

Både trikker og busser går like i nærheten av studenthuset. Nationaltheatret T-banestasjon er bare noen minutter unna.

Tullinløkka studenthus ble bygget i 1932 og totalrenovert i 1999. Huset har 11 etasjer og til sammen 103 boliger for single og par. Det er vannbåren oppvarming med radiator i huset.

Se boligtyper

Tullinløkka ligger midt i Oslo sentrum, like i nærheten av Karl Johan og Slottsparken. Området er godt utrustet med spisesteder, caféer, treningssentre og alle slags butikker.

Studenthusets vaskeri ligger i kjelleren. Her kan du reservere tid og betale for bruk av maskinene.

Sykler parkeres i sykkelboden i kjelleren. Husk å merke sykkelen din med klistremerke som du får på kundesenteret. Det er Q-Park som administrerer utleien av parkeringsplassene for bil. Ta kontakt med dem hvis du er interessert i parkeringsplass.

Alle boligene i studenthuset har egen bod i kjelleren. Du må selv skaffe hengelås til boden.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her .

Hvis du har en bolig med terrasse, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på terrassen eller bruke den til oppbevaring.