• 77 Hybler
  • Buss
  • Sentral

Vil du bo for deg selv på hybel, midt i Oslo sentrum? Da er Stensberggata Studenthus noe for deg. Her deler du kjøkken og bad med andre studenter, men har ditt eget krypinn. Studenthuset ligger nederst på St. Hanshaugen med kort vei til Grünerløkka, Bislett og ikke minst mange av SiOs studiesteder.

Stensberggata Studenthus er på seks etasjer og har 77 hybler for studenter som vil bo alene. Huset ble totalrenovert i 2004 og delvis ombygget i 2013. Huset har elektrisk oppvarming. Du deler deler bad og kjøkken med 3-7 personer, men har egen vask og kjøleskap i boligen. Det finnes både møblerte og umøblerte hybler i Stensberggata Studenthus.

Se boligtyper

St. Hanshaugen er et av Oslos mest populære boligstrøk, og det med god grunn. Her råder en fredelig og lokal atmosfære til tross for at du befinner deg midt byen. Fra St. Hanshaugen er også veien kort til både sentrum, Grünerløkka og Bislett.

Det er mange bussruter i nærområdet og  bussholdeplassen for rute nummer 37 ligger like i nærheten. 37-bussen har hyppige avganger døgnet rundt og  går gjennom store deler av Oslo. Nærmeste holdeplass for trikk er Holbergs plass.

Sykkelen din parkerer du i sykkelparkering som ligger i kjelleren på studenthuset.

Du kan leie parkingsplass i Pilestredet Park Studenthus like i nærheten. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Alle studenthusets hybler har hver sin bod som ligger i kjelleren. Du må selv skaffe hengelås til din bod når du flytter inn.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.

Les mer om brannsikkerheten her.

Hele studenthuset har automatsikringer. Du må selv kjøpe lyspærer til hybelen din. Gi oss beskjed på Min side hvis lyspærene i fellesarealene går, så skifter vi dem.