• 68 Singelleiligheter
  • 22 Familieleiligheter
  • 36 Parleiligheter
  • 276 Hybler
  • Buss
  • Sentral

St. Hanshaugen Studentby har en super beliggenhet i et stille og rolig område midt på populære St. Hanshaugen. Dette strøket har et blomstrende lokalmiljø med massevis av hyggelige kaféer, butikker og spisesteder og ligger sentralt til i forhold til de fleste høgskolene i sentrum som HiOA, AHO eller Westerdals Oslo ACT. 

I 2017/2018 vil vi rehabilitere Bjerregaardsgate 21, som er en del av St.Hanshaugen Studentby. Dette innebærer at beboere på studentbyen vil kunne oppleve støy fra byggeplassen i denne perioden.

Det er mange bussruter i nærområdet og bussholdeplassen for rute nummer 37 ligger like i nærheten. 37-bussen har hyppige avganger døgnet rundt og går gjennom store deler av Oslo.

St. Hanshaugen studentby består av to nyere bygg. De ble bygget i 2006 og består av hybler, ett- og to-roms leiligheter. Noen av leilighetene er tilrettelagt for rullestolbrukere. Den ene bygningen har en flott takterrasse og alle beboerne deler en fredelig bakgård med en liten hage. I forbindelse med rehabiliteringsarbeidene vil bakgården og hagen være stengt.

Se boligtyper

St. Hanshaugen er et av Oslos mest populære boligstrøk, og det med god grunn. Her råder en fredelig og lokal atmosfære, til tross for at du befinner deg midt byen. Fra St. Hanshaugen er også veien kort til både sentrum, Grünerløkka og Bislett.

Studenbyens vaskeri ligger i kjelleren i Bjerregaardsgate 21.Les mer om hvordan du reserverer vasketid og betaler for å bruke maskinene her.

Sykkelen din parkerer du i sykkelstativet ute eller parkeringshuset i kjelleren. Husk å merke sykkel og barnevogn med klistremerke som du får på kundesenteret. Ønsker du å leie parkering for bil, ta kontakt med Europark.

Alle boligene har egen bod. Noen har boden inne i boligen og noen utenfor. Gjør deg kjent med hvor din bod er når du flytter inn. Du må selv skaffe hengelås til din bod når du flytter inn.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Nesten hele studentbyen har automatsikringer og sikringsskap inne i boligene. I bygget i Bjerregaardsgate er det sikringsskap i gangen fra 4. til 13. etasje. Her må du du kjøpe sikringer selv.

Du må også kjøpe lyspærer til boligen din. Gi oss beskjed på Min side hvis lyspærene i fellesarealene går, så skifter vi dem.

Hans Rossgate 3 har en egen takterrasse. Dersom du benytter den, det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper eller bruke den til oppbevaring.