• 247 Singelleiligheter
  • 59 Parleiligheter
  • 116 Hybler
  • Buss
  • Sentral

St. Hanshaugen Studentby har en super beliggenhet i midt på populære St. Hanshaugen. Dette strøket har et blomstrende lokalmiljø med massevis av hyggelige kaféer, butikker og spisesteder og ligger sentralt til i forhold til de fleste høgskolene i sentrum som OsloMet (tidl. HiOA), AHO eller Westerdals Oslo ACT.

Et av de tre byggene i studentbyen sto ferdig etter en totalrehabilitering våren 2019. 

 

Det er mange bussruter i nærområdet og bussholdeplassen for rute nummer 37 ligger like i nærheten. 37-bussen har hyppige avganger døgnet rundt og går gjennom store deler av Oslo.

St. Hanshaugen studentby består av tre nyere bygg som består av hybler, ett- og to-roms leiligheter. Noen av leilighetene er tilrettelagt for rullestolbrukere. Den ene bygningen har en flott takterrasse og alle beboerne deler en fredelig bakgård med en liten hage.

Se boligtyper

St. Hanshaugen er et av Oslos mest populære boligstrøk, og det med god grunn. Her råder en fredelig og lokal atmosfære, til tross for at du befinner deg midt byen. Fra St. Hanshaugen er også veien kort til både sentrum, Grünerløkka og Bislett.

Studenbyens vaskeri ligger i kjelleren i Bjerregaards gate 21. I forbindelse med rehabiliteringen av Bjerregaards gate 21, er dette vaskeriet midlertidig flyttet til kjelleren under Hans Ross gate 3. Les mer om hvordan du reserverer vasketid og betaler for å bruke maskinene her.

Sykkelen din parkerer du i sykkelstativet ute eller parkeringshuset i kjelleren. Vi har en avtale med Aimo Park om utleie av parkeringsplasser. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Ellers er det  gateparkering for biler. Det er kommunale bestemmelser som gjelder. 

Alle boligene har i utgangspunktet egen bod. Enkelte av hyblene og to-roms leilighetene i Hans Ross gate 1 og 3 har bod i kjelleren til Bjerregaards gate 21. Disse boligene vil ikke ha bod mens rehabiliteringen av Bjerregaards gate 21 pågår. Ett-roms leilighetene i Hans Ross' gate 1 og 3 har bod inne i boligen. Gjør deg kjent med hvor din bod er når du flytter inn. Du må selv skaffe hengelås til din bod.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Studentbyen har automatsikringer og sikringsskap inne i boligene. 

Du er selv ansvarlig for lyspærer til boligen din. Gi oss beskjed på Min side hvis lyspærene i fellesarealene går, så skifter vi dem.

Hans Ross gate 3 har en egen takterrasse. Dersom du benytter den, det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper eller bruke den til oppbevaring.