• 359 Singelleiligheter
  • 38 Familieleiligheter
  • 35 Parleiligheter
  • 1251 Hybler
  • T-bane, Buss
  • Kort vei til Nordmarka

Sogn Studentby er vår eldste og kanskje aller koseligste studentby! Her bor du i trygge og rolige omgivelser, med kort vei både til marka og byen, treningsmuligheter og butikker.

Studentbyen byr på boliger i de fleste størrelser og fasonger i rolige og grønne omgivelser. På området finner du både barnehager og dagligvarebutikk . Veien er også kort til Ullevål Stadion med alle sine butikker og T-banen til sentrum går flere ganger i kvarteret. Sogn Studentby er med andre ord en god match enten du bor alene, med kjæresten eller med barn.

Vi oppgrader vi uteområdene på studentbyen for å gjøre det enda hyggeligere å være beboer på Sogn! Oppgraderingen vil skape sosiale møteplasser med hyggelige oppholds- og aktivitetsområder både utendørs og innendørs i studentbyen. Vi tilrettelegger bedre for gående og syklister med stier og mer sykkelparkering.

Oppgradering av uteområder og rehabilitering av bygg vil tidvis vil medføre støy. Her kan du lese mer om hva som skjer i Sogn Studentby.

 

Fra Ullevål T-banestasjon går det T-bane til Oslo sentrum. Du er i sentrum på mindre enn 10 minutter og banen går flere ganger i kvarteret. Det går også busser mellom Ullevål og Majorstuen.

Sogn Studentby har nesten 1700 boliger. Her finnes det en masse forskjellige boligtyper, fra hybler til familieleiligheter.

Se boligtyper

Fra Sogn studentby er det kort vei til både Sognsvann og Nordmarka. På selve området finnes det barnehager, dagligvarebutikk og lesesal med trådløst nett. Her ligger også Amatøren, studentenes eget aktivitetshus med bl.a. konserter og quizkvelder.

Sogn Studentby har flere vaskerier. Her kan du lese mer om hvordan du reserverer maskin og betaler for klesvasken. Familieleilighetene i Rolf E. Stenersens allé 13, 15, 17 og 19 har egne vaskerier.

Sykler skal parkeres i sykkelstativ eller sykkelstaller.

Du kan leie parkeringsplass for bilen din. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Postboksen din finner du i inngangspartiet til bygget du bor i. For å få post, må du selv melde adresseforandring til Posten.

I Rolf E. Stenersens allé 27 har Sogn Studentby en egen lesesal med nettilgang. Du bruker adgangskortet ditt for å komme inn i lesesalen. Åpningstid er mandag - fredag mellom kl 08.00 - 22.00.

Alle som bor i studentbyen har tilgang til bod, enten felles eller egen. Bodene ligger på loftet eller i kjelleren og du må selv skaffe hengelås.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

På ditt eget rom, gang, bad og WC må du selv skifte lyspærer. Deler du felleskjøkken eller gang med mer enn to personer, er det vi i SiO Bolig som er ansvarlige for å skifte pærer. Lyspærer som har gått i fellesrom kan du gi beskjed om på Min side.

Hvis du har en bolig med balkong, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på balkongen, eller bruke den til oppbevaring.