• 359 Singelleiligheter
  • 38 Familieleiligheter
  • 35 Parleiligheter
  • 1251 Hybler
  • T-bane, Buss
  • Kort vei til Nordmarka

Sogn Studentby byr på boliger i de fleste størrelser og fasonger og ligger i rolige og grønne omgivelser. Studentbyen er den nest største og vår eldste. På området finner du både barnehager, dagligvarebutikk og aktivitetshuset Amatøren. Veien er også kort til Ullevål Stadion med alle sine butikker og T-banen til sentrum går flere ganger i kvarteret. Sogn Studentby er med andre ord en god match enten du bor alene, med kjæresten eller med barn.

Rolf E. Stenersens allé 16-22 er under rehabilitering. Her pusser vi opp alle boligene som vil stå klare for innflytting i løpet av 2020. Arbeidene vil tidvis vil medføre støy.

Gjennom 2020 vil vi oppgradere uteområdene og utføre dreneringsarbeider i Sogn Studentby. Arbeidene vil medføre støy forskjellige steder i studentbyen. Det vil bli sendt ut informasjon om hvor/når arbeidene skal skje og hva de innebærer i forkant. Her kan du lese mer om hva som skjer i Sogn Studentby.

 

Fra Ullevål T-banestasjon går det T-bane til Oslo sentrum. Du er i sentrum på mindre enn 10 minutter og banen går flere ganger i kvarteret. Det går også busser mellom Ullevål og Majorstuen.

Sogn Studentby har nesten 1700 boliger. Her finnes det en masse forskjellige boligtyper, fra hybler til familieleiligheter.

Se boligtyper

Fra Sogn studentby er det kort vei til både Sognsvann og Nordmarka. På selve området finnes det barnehager, dagligvarebutikk og lesesal med trådløst nett. Her ligger også Amatøren, studentenes eget aktivitetshus med bl.a. konserter og quizkvelder.

Sogn Studentby har flere vaskerier. Her kan du lese mer om hvordan du reserverer maskin og betaler for klesvasken. Familieleilighetene i Rolf E. Stenersens allé 13, 15, 17 og 19 har egne vaskerier.

Det er Q-Park som leier ut parkeringsplassene i studentbyen.  Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass. Gjester må kjøpe parkeringsbillett fra automat.

Sykler skal parkeres i sykkelstativ eller sykkelstaller og både sykler og barnevogner må merkes med klistremerke som du får på kundesenteret.

Postboksen din finner du i Rolf E. Stenersens allé 34. Postrommet er åpent fra 08.00 til 24.00. For å få post, må du selv melde adresseforandring til Posten.

I Rolf E. Stenersens allé 27 har Sogn Studentby en egen lesesal med nettilgang. Du bruker adgangskortet ditt for å komme inn i lesesalen.

Alle som bor i studentbyen har tilgang til bod, enten felles eller egen. Bodene ligger på loftet eller i kjelleren og du må selv skaffe hengelås.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

På ditt eget rom, gang, bad og WC må du selv skifte lyspærer. Deler du felleskjøkken eller gang med mer enn to personer, er det vi i SiO Bolig som er ansvarlige for å skifte pærer. Lyspærer som har gått i fellesrom kan du gi beskjed om på Min side.

Hvis du har en bolig med balkong, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på balkongen, eller bruke den til oppbevaring.