• 93 Singelleiligheter
  • 18 Parleiligheter
  • 31 Hybler
  • Sentral

Har du lyst til å bo i et av våre nyeste studenthus som ligger sentralt i Oslo sentrum? Bygget er imponerende visuelt og ligger i gåavstand til både Grünerløkka, Tøyen og Grønland.

Trikkestopp og busstasjon rett utenfor studenthuset i Trondheimsveien. Foretrekker du T-banen, er Tøyen stasjon med alle Oslos linjer en liten gåtur unna.

Rodeløkka Studenthus ble bygget i 2014 og rommer til sammen 142 boliger. Studenthuset består av hybler, ett-roms og to-roms leiligheter.

Se boligtyper

Studenthuset ligger sentralt til på Rodeløkka i hovedåren Trondheimsveien. Området er godt utstyrt med butikker, kafeer og spisesteder. Vil du utforske mer av Oslo, går det både trikk og buss rett utenfor studenthuset.

Studenthusets fellesvaskeri ligger i parkeringshuset. Her kan du se hvordan du reserverer tid og betaler.

Sykkelen din parkeres i sykkelparkeringen i parkeringshuset.

Du kan leie parkeringsplass til bilen din i parkeringshuset. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Studenthuset har to flotte takterrasser med eventyrlig utsikt over Oslo sentrum.
Som beboer i Rodeløkka Studenthus får du også tilgang til et stort og skjermet gårdsrom med egen hage.

 Alle hyblene og leilighetene har egen bod som er plassert i parkeringshuset.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet brannvesenet fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Rodeløkka Studenthus har automatsikringer. I din egen bolig må du selv skifte lyspærer. I felleskjøkken er det vi i SiO Bolig som er ansvarlige for å skifte pærer. Lyspærer som har gått i fellesrom kan du gi beskjed om på Min side.

Det er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg, også når du bruker balkongen. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper her eller bruke balkongen til oppbevaring.