• 30 Singelleiligheter
  • 53 Parleiligheter
  • 48 Hybler
  • Trikk, Buss
  • Sentral

Pilestredet studenthus har en perfekt beliggenhet for deg som har lyst til å bo i sentrum. Her får du mindre enn 5 minutter til Karl Johan og Slottsparken, og bor virkelig midt i smørøyet av Oslo. Mange av SiOs studiesteder, som Juridisk fakultet og OsloMet ligger i gangavstand og trikken tar deg til Blindern på under 10 minutter.

Les mer om hverdagen i studentbolig her

Herfra har du kort vei til det meste – inkludert T-banen på Nationaltheatret. Trikken passerer få meter unna studenthuset og frakter deg raskt til i retning Blindern eller i motsatt retning til sentrum.

I Pilestredet Studenthus finnes både hybler, ett-roms og to-roms leiligheter. Boligene passer både for deg som er singel og deg som vil bo sammen med kjæresten. Studenthuset har vannbåren oppvarming med radiatorer i boligene.

Se boligtyper

Fra studenthuset er det bare noen minutters gange til Karl Johan og Slottsparken, Bislett eller St. Hanshaugen. Her har du med andre ord det meste av Oslo sentrum i gå- og sykkelavstand. 

Studenthusets vaskeri ligger 1. etasje i oppgang B. Her kan du se hvordan du reserverer tid og betaler.

Sykkelen din plasserer du i sykkelboden ved inngangspartiet. 

Du kan leie parkingsplass i Pilestredet Park Studenthus tvers over gaten. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Alle boligene i studenthuset har sin egen bod. Boden ligger i samme etasjen som du bor i og du bruker adgangskortet for å komme inn. Alle bodene er merket med romnummer.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Studenthuset har automatsikringer og sikringsskapet som hører til boligene er plassert i korridorene.

I din egen hybel/leilighet, gang, bad og WC og felleskjøkken, må du selv skifte lyspærer. I andre fellesarealer er det vi i SiO Bolig som er ansvarlige for å skifte pærer. Hvis du oppdager lyspærer som har gått i disse fellesarealene, kan du gi beskjed på Min side.