• 17 Singelleiligheter
  • 80 Parleiligheter
  • 32 Hybler
  • Trikk, Buss
  • Sentral

Er du interessert i å bo sentralt, moderne og miljøvennlig? Da bør du ta en god kikk på Pilestredet Park Studenthus. Dette studenthuset ble bygget i 2006 og er gjennomtenkt i alle trinn med hensyn til miljøet. Huset har en flott takterrasse som går over to plan og er åpen for alle som bor i huset. Det skal også godt gjøres å slå den sentrale beliggenheten; herfra går du til Karl Johan og Slottsparken på 5 minutter og bor du bare et steinkast unna OsloMet (tidl. HiOA) i Pilestredet.

Herfra har du kort vei til det meste – inkludert T-banen på Nationaltheatret. Trikken passerer få meter unna studenthuset og frakter deg raskt til i retning Blindern eller i motsatt retning til sentrum.

Studenthuset har boligtyper som passer for deg som er singel eller vil bo med kjæresten, i form av hybler og ett- og to-roms leiligheter. Huset har heis, takterrasse og vannbåren varme via radiator.

Se boligtyper

Dette studenthuset ligger fantastisk til for deg som liker byliv, med både sentrum og Karl Johan, St. Hanshaugen og Bislett rett i nærheten. Her vil du ikke mangle alternativer i nærmiljøet, uansett hva du er på jakt etter.

Alle hyblene og leilighetene i Pilestredet Park er utstyrt med egen vaskemaskin.

Sykkelen din parkeres i sykkelstativet i underetasjen/parkeringshuset. Det er også en sykkelparkering mot parken, på baksiden av studenthuset.

Det er parkering i kjelleren av studenthuset.Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Alle boligene i studenthuset har egen bod som ligger i en av de nederste etasjene. Du må selv skaffe hengelås til boden.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Hele studenthuset har automatsikringer. Hver etasje har et sikringsskap i korridoren. Du må selv kjøpe lyspærer til boligen din. Gi oss beskjed på Min side hvis lyspærene i fellesarealene går, så skifter vi dem.

Pilestredet Park Studenthus har felles takterrasse over to plan i 7. etasje. Det viktig å vise hensyn til de andre i studenthuset, også på takterrassen. Det betyr at du ikke må grille, røyke eller riste tepper her.