• 80 Hybler
  • T-bane, Buss
  • Sentral

Nydalen Studenthus ble fullstendig rehabilitert våren 2014. Studenthuset består av 80 lyse og fine hybler, mange med flott utsikt over Oslo sentrum. Nydalen ligger helt ideelt til for deg som studerer på BI og med T-banen bare noen minutter unna har du alle muligheter – enten du vil ned i sentrum eller ut i naturen.

Fra Nydalen går Oslos T-banering med hyppige avganger til og fra sentrum. I tillegg går flere av Oslos andre T-banelinjer og busser herfra.

Nydalen Studenthus er et tilbud til deg som vil bo alene og består av 80 møblerte hybler. Her vil du dele kjøkken og bad med andre studenter og de fleste boligene har egen balkong.

Se boligtyper

Nydalen ligger i et naturskjønt område langs Akerselva. Samtidig er det et levende bydelssenter med butikker, cafeer og spisesteder.

Studentbyens fellesvaskeri ligger i andre underetasje (U2). Adgangskortet ditt fungerer også som vaskekort. Her kan du se hvordan du reserverer tid og betaler.

Studenthuset har sykkelparkering utenfor bygget.

Det er parkeringsplasser for bil som hører til studenthuset. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Alle hyblene og leilighetene i Nydalen Studenthus har sin egen bod. Bodene ligger i fellesarealene i kjelleren (U1 og U2) og er merket med bolignummer.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Studenthuset har automatsikringer og sikringsskapene er plassert i hver korridor. I din egen hybel må du selv skifte lyspærer. I felleskjøkken og -bad er det vi i SiO Bolig som er ansvarlige for å skifte pærer. Lyspærer som har gått i fellesrom kan du gi beskjed om på Min side.

Det er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg, også når du bruker balkongen. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper her, eller bruke balkongen til oppbevaring. 

Søppelrommet finner du i kjelleren på studenthuset.