• 63 Singelleiligheter
  • 10 Parleiligheter
  • T-bane, Trikk, Buss
  • Kort vei til sentrum, kort T-banetur til marka

Nydalen Studentby er en av våre nyeste studentbyer og oppussingen av byggene ble ferdigstilt sommeren 2021. Byggenes industrifortid som veveri på 1800-tallet kommer frem i detaljer og atmosfære. Studentbyen består av to bygg med ett- og to-roms leiligheter hvor vi har hatt et ekstra fokus på kvalitet.

Studentbyen har en fin beliggenhet i et rolig, men sentralt område langs Akerselva like ved Nydalen og Storo. Her har du gangavstand til både kollektivtransport som T-bane, buss, trikk og tog, i tillegg til BI og Storo Storsenter.

Lokalområdet har vært under sterk utvikling de siste årene. Dette har ført til at mange nye boliger, butikker, restauranter, kaféer, kulturtilbud og uteområder har kommet til.

Her har du også flotte turmuligheter langs idylliske Akerselva ned til Grünerløkka og sentrum, eller forbi Nydalsdammen (badeplass) opp til Frysja og Maridalsvannet videre inn i Marka.

Les mer om hverdagen i studentbolig her

Vi vil bygge flere studentboliger i Nydalen Studentby
Vi har fått muligheten til å tre bygg til i studentbyen. Prosjektet vil bidra med 450 nye studentboliger. Byggeprosjektet, som vil foregå nord for de to eksisterende byggene i studentbyen, starter opp for fullt 1. august 2023 og vil vare til starten av 2026. Prosjektet innebærer også oppgraderte utearealer og flotte fellesfunksjoner for studentbyens beboere.

Støy og ulemper
Prosjektet vil dessverre medføre perioder med betydelig støy og støv. Det kan også sporadisk være noe redusert adkomst enkelte steder.

Arbeidstiden vil være mandag – fredag, kl. 07:00-17:00.

Studentbyen består av ett- og to-roms leiligheter. Byggene har et litt ekstra fokus på kvalitet og mange av leilighetene har svært god takhøyde.

Se boligtyper

Nydalen T-banestasjon og busstopp finner du noen minutters gange unna. Storo T-banestasjon og trikkestopp er også i nærheten, i tillegg til Nydalen togstasjon.

Nærområdet er rolig langs Akerselva, men beliggenheten er også sentral like ved Nydalen og Storo. Det er gangavstand mye kollektivtransport, BI og Storo Storsenter, mm.

Du har også flotte turmuligheter langs idylliske Akerselva ned til Grünerløkka og sentrum, eller forbi Nydalsdammen (badeplass) opp til Frysja og Maridalsvannet videre inn i Marka.

Hver bolig har opplegg for egen vaskemaskin på badet.

Boligene har integrert kjøl- og fryseskap, induksjonstopp med fire kokeplater, integrert komfyr og avtrekksvifte med kullfilter. 2-roms leiligheten har også oppvaskmaskin. Det er opplegg for egen vaskemaskin på alle bad. 

Boligene har fjernvarme fra lokal energiprodusent. Badene har gulvvarme. 

Det er sorteringsbeholdere under kjøkkenbenk og avfallsbeholdere ute i nærheten av inngangspartiet.

Det finnes heis i begge byggene.

Sykkelen din parkerer du i sykkelstativene enten ved inngangspartiet eller i bakgården. 

Gateparkering for bil finner du på andre siden av broen.

Alle boligene har egen bod inne i leiligheten, i tillegg til garderobeskap og entrémøbel. 

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen. Les mer om brannsikkerheten her.

Alle boligene har sikringsskap med automatsikringer inne i boligene.

Belysningen i byggene er LED, noe som gir veldig lang levetid. Gi oss beskjed via Min side på sio.no hvis lyspærene går så skifter vi dem for deg.