• 80 Familieleiligheter
  • Buss
  • Nærhet til marka

Nordberg Studentby har toroms- og treroms leiligheter. Nordberg er et populært og koselig område og selve studentbyen består av trivelige lavblokker fra 60-tallet.

Det er planer for rehabilitering på Nordberg Studentby. Det er ikke satt en dato for når rehabiliteringen starter, men det vil ikke skje før etter 2022. Det betyr at du i hvert fall kan bo ut 2022. Det er viktig at du er klar over at siden Nordberg Studentby skal rehabiliteres vil vi ikke utføre vedlikeholdsarbeider uten at det er helt nødvendig og kun på ting som er ødelagt og må repareres. Standarden på boligene vil derfor gjenspeile dette. 

 

Busslinjer går like ved studentbyen.

Nordberg Studentby ble bygget på 60-tallet. Området består av lavblokker med til sammen 29 toroms- og 51 treroms leiligheter.

Se boligtyper

Nordberg er et populært boligområde for barnefamilier, med hovedsakelig eneboliger og tomannsboliger. Fra Nordberg er veien kort til Nordmarkas mange turløyper og Sognsvann ligger bare en liten spasertur unna. Området er barnevennlig med store grøntarealer og lekeplass.

Det er mulig å leie parkeringsplass ved studenthuset. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Sykkelen parkerer du i fellesbod i kjelleren.

Alle lavblokkene i Nordberg Studentby har hver sin kjeller med opplegg for vaskemaskin. Du må selv ha med din egen vaskemaskin. Det er en felles tørketrommel i hver kjeller.

Alle leiligheter har to boder i kjelleren. Du må selv skaffe hengelås til bodene.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Lyspærer kjøper du selv. Alle leilighetene har automatsikringer og sikringsskapene er plassert i hver etasje.