• 80 Familieleiligheter
  • Buss
  • Nærhet til marka

Nordberg Studentby har toroms- og treroms leiligheter, og er forbeholdt deg som har barn. Nordberg er et populært og koselig område og selve studentbyen består av trivelige lavblokker fra 60-tallet. Med matbutikk og flere barnehager like i nærheten, ligger alt til rette for en lettvint hverdag.

Busslinjer går like ved studentbyen.

Nordberg Studentby ble bygget på 60-tallet. Området består av lavblokker med til sammen 29 toroms- og 51 treroms leiligheter.

Se boligtyper

Nordberg er et populært boligområde for barnefamilier, med hovedsakelig eneboliger og tomannsboliger. Fra Nordberg er veien kort til Nordmarkas mange turløyper og Sognsvann ligger bare en liten spasertur unna. Området er barnevennlig med store grøntarealer og lekeplass.

Det er Q-Park som administrer utleie av parkeringsplassene til studenthuset. Les mer om parkeringsordningen her.

Sykkelen parkerer du i fellesbod i kjelleren. Sykkel og barnevogn må merkes med klistremerke som du får på kundesenteret. 

Alle lavblokkene i Nordberg Studentby har hver sin kjeller med opplegg for vaskemaskin. Du må selv ha med din egen vaskemaskin og hver maskin blir utstyrt med egen strømmåler. Det er en felles tørketrommel i hver kjeller.

Alle leiligheter har to boder i kjelleren. Du må selv skaffe hengelås til bodene.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Lyspærer kjøper du selv. Alle leilighetene har automatsikringer og sikringsskapene er plassert i hver etasje.