• 289 Singelleiligheter
  • 11 Parleiligheter
  • Sentralt i Lillestrøm

Lillestrøm Studentby er en av våre nyeste studentbyer. De nyoppførte byggene står nå på tomten til gamle Lillestrøm Sykehus – bare et lite steinkast unna Lillestrøm Stasjon. Studentbyen består av to bygg med lys teglsteinsfasade på henholdsvis 7 og 12 etasjer. Inne finner du 300 ett- og to-roms leiligheter med god standard.

Studentbyen har en fantastisk beliggenhet i Lillestrøm sentrum med gangavstand til alt du trenger. Både kollektivtransport, butikker, kjøpesenter, spisesteder, treningssenter, kulturtilbud og Nitelva er rett rundt hjørnet. Lillestrøm er en by i utvikling! I tillegg ligger NOVA Spektrum med arrangementer året rundt rett over gata. 

I tillegg er Oslo, med alle sine læresteder, bare ti minutter unna med lokaltoget. Ved å bo i Lillestrøm har du også forskning-, innovasjons- og teknologimiljøet på Kjeller nært deg.

Les mer om hverdagen i studentbolig her

Studentbyen består av ett- og to-roms leiligheter fordelt på to bygg. Det er 289 ettroms leiligheter med åpen kjøkkenløsning, stue/soverom, bad og egen bod, og elleve toroms leiligheter som har åpen kjøkkenløsning, stue, separat soverom, romslig bad og egen bod.

Lillestrøm Stasjon og bussholdeplass finner du bare et steinkast unna. Visste du at det kun tar ti minutter med tog fra Lillestrøm til Oslo S.? Det tar omtrent 12 minutter til Oslo Lufthavn.

Studentbyen har en fantastisk beliggenhet i Lillestrøm sentrum med gangavstand til alt du trenger. Både kollektivtransport, butikker, kjøpesenter, spisesteder, treningssenter, kulturtilbud og Nitelva er rett rundt hjørnet.

Det er fellesvaskeri på studentbyen. Det er ikke opplegg for egen vaskemaskin inne i boligene.

Det finnes lesesal på studentbyen som alle beboere har tilgang til. Du bruker adgangskortet ditt for å komme inn i lesesalen.

I første etasje i bygg B planlegger vi å ha Utstyrssentralen der du blant annet kan låne fritids- og turutstyr.

Boligene har integrert stekeovn og induksjon koketopp, kjøl og frys i kombiskap og avtrekksvifte. Oppvaskmaskin vil være å finne i toroms leiligheter. Det er ikke opplegg for egen vaskemaskin inne i boligene.

Byggene får fjernvarme til både varmtvann og oppvarming. Alle boliger har gulvvarme.

Det er sorteringsbeholdere under kjøkkenbenken på hvert kjøkken og avfallsnedkast utenfor.

Det er to heiser i hvert bygg.

Det er utendørs sykkelparkering.

Det er ingen parkering for biler i direkte forbindelse med studentbyen, men det er mulig å lasse av og på i forbindelse med inn- og utflytting.

Alle boligene har egen bod inne i leiligheten, i tillegg til garderobeskap.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Nedre Romerike brann- og redningsvesen (NRBR). Dersom du utløser en unødig brannalarm vil du bli belastet med beløpet NRBR fakturerer for utrykningen. Les mer om brannsikkerheten her.

Alle boligene har sikringsskap med automatsikringer inne i boligene.

Belysningen i byggene er LED, noe som gir veldig lang levetid. Gi oss beskjed via Min side på sio.no hvis belysningen slutter å fungere.

Det er stor gårdsplass med treningsapparater, sykkelparkering, avfallsnedkast, gangstier, adkomst for utrykningskjøretøy og sosiale soner.