• 119 Singelleiligheter
  • 213 Familieleiligheter
  • 234 Parleiligheter
  • 2021 Hybler
  • T-bane, Buss
  • Kort vei til marka

15 minutter fra Oslo-gryta ligger Kringsjå Studentby. Med frisk luft, uendelige turløyper og Sognsvann og Nordmarka som nærmeste naboer. Her ligger med andre ord alt til rette for en aktiv livsstil året rundt. Like i nærheten finner du også Norges Idrettshøgskole.  

Og får du lyst på en tur til sentrum, har T-banen hyppige avganger rett ved studentbyen.

I årene som kommer vil vi rehabilitere og bygge flere studentboliger på Kringsjå Studentby. Vi vil også utvikle uteområdene. Målet er å skape en levende studentby for alle som bor der. Det innebærer at beboere i studentbyen kan oppleve støy fra byggeprosjekter. På denne siden kan du til enhver tid finne oppdatert informasjon om byggeprosjekter i Kringsjå Studentby.

Fra Kringsjå T-banestasjon går det T-bane med hyppige avganger som tar deg til Oslo sentrum på 15 min. Det går flere bussruter og nattbuss like ved studentbyen.

Kringsjå Studentby er vår største studentby. Her finner du over 2200 boliger i alle prisklasser som passer både single, par og familier.

Se boligtyper

Kringsjå studentby ligger nord for sentrum og har Sognsvann og Nordmarka som nærmeste naboer. Her er det med andre ord gode turmuligheter året rundt. I studentbyen finner du også matbutikk. På området ligger det barnehager, barne- og ungdomsskole.

Vaskerier finner du i Olav M. Troviks vei nummer 20, 24, 36 og 62. Her kan du lese mer om hvordan du reserverer maskin og betaler for klesvasken.

I oktober 2018 åpnet et helt nytt, stort vaskeri mellom Olav M. Troviks vei 70 og 72.

Det er parkeringsmuligheter for bil flere steder på Kringsjå Studentby. Betaling og informasjon om ordning finner du her .  

Det er parkeringsstativer for sykler på studentbyen. Det er også noen barnevognskur. Sykler og barnevogner må merkes med klistremerke som du får i kundesenteret.

Postboksen din finner du i postboksanlegget ved siden av matbutikken. For å få post, må du selv melde adresseforandring til Posten. 

De aller fleste boligene har egen bod i kjelleren eller i umiddelbar nærhet til der du bor. Husk å skaffe en hengelås til boden når du flytter inn. Noen boliger har fellesbod og da henger nøkkelen på felleskjøkkenet.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her

På ditt eget rom, gang, bad og WC må du selv skifte lyspærer. Deler du felleskjøkken eller gang med mer enn to personer, er det vi i SiO Bolig som er ansvarlige for å skifte pærer. Lyspærer som har gått i fellesrom kan du gi beskjed om på Min side.

Hvis du har en bolig med balkong, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på balkongen eller bruke den til oppbevaring.

De aller fleste boligene har et fast energitillegg i måneden. Energiforbruket ditt blir spesifisert på fakturaen. Noen familieleiligheter bestiller strøm direkte fra Hafslund og må tegne eget abonnement. Dette får du informasjon om når du flytter inn. For oversikt, se prislisten.