• 54 Singelleiligheter
  • 15 Hybler
  • Kongsvinger 8 mil fra Oslo

Kongsvinger Studenthus er vårt tilbud til deg som studerer ved Politihøyskolens Utdanningssenter i Kongsvinger. Her har vi til sammen 69 boliger. Studenthuset ligger 9 mil utenfor Oslo og en togtur til hovedstaden tar omtrent 1,5 time.

 

Togstasjonen ligger ca 15 minutters gange fra studenthuset og TIMEkspressen, som har stoppested like ved studenthuset, kjører til Oslo hver time.  Det går lokalbuss fra Kongsvinger sentrum til Politihøyskolen.

 

Studenthuset ble bygget i 2009 og har både hybler og ett-roms leiligheter. Som hybelboer vil du dele kjøkken og bad med andre studenter, mens leilighetene har sitt eget kjøkken og bad.

Se boligtyper

Studenthuset ligger sentralt til i sentrum av Kongsvinger med butikker og servicetilbud like i nærheten. Det er ca 3,5 km til Politihøyskolen.

Fellesvaskeriet finner du i studenthusets førsteetasje.Les mer om betaling og reservasjon her.

Sykkelen din parkerer du i sykkelstativet på baksiden av huset. Vil du leie parkeringsplass, kan du kontakte Europark.

Alle studenthusets boder ligger i kjelleren. Noen boliger har sin egen bod, mens andre deler. Du må selv skaffe hengelås til boden.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Glåmdal Brannvesen IKS. Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet disse fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Hele studenthuset har automatsikringer. Hver etasje har et sikringsskap i korridoren. Du må selv kjøpe lyspærer til boligen din. Gi oss beskjed på Min side hvis lyspærene i fellesarealene går så skifter vi dem.