• 96 Hybler
  • T-bane, Buss

Kansleren Studenthus har 96 rimelige hybler med eget bad og ligger sentralt plassert på Tøyen. Herfra har du kort vei til det meste Oslo har å by på, og har dessuten den grønne lungen Botanisk Hage som nærmeste nabo. Tøyen ligger i selve hjertet av Oslo sentrums østkant. Grønland er bare et steinkast unna og du har Grünerløkkas mange muligheter i gangavstand.

Les mer om hverdagen i studentbolig her

Tøyen T-banestasjon er holdeplass for alle Oslos T-baner og ligger på Tøyen Torg bare et par minutter unna Kansleren. I tillegg går det flere busser i området.

Kansleren Studenthus har 96 hybler på 13 eller 15 kvm fordelt på 6 etasjer. Alle hyblene har eget bad og åtte hybler deler et stort fellesrom som er et kombinert kjøkken og oppholdsrom. Selve bygningen er fra 1992.

Se boligtyper

Tøyen har et urbant miljø med mange restauranter og butikker. På Tøyen Torg er en rekke servicetilbud som matbutikker, serveringssteder, bibliotek, og apotek.

Kanslerens fellesvaskeri ligger i bygningens 1. etasje.Les om hvordan du kan reservere vaskemaskin og betale for vask og tørk her.

Det finnes sykkelparkering i garasjen ved siden av inngangspartiet. Sykkel må merkes med klistremerke som du får i kundesenteret. Det er gateparkering i området. Kommunale parkeringsbestemmelser gjelder.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen. Les mer om brannsikkerheten her.

Kansleren Studenthus har automatsikringer. Det er et felles sikringsskap i trappeoppgangen og nøkkelen til skapet skal henge på felleskjøkkenet.

I din egen hybel/leilighet, gang, bad og WC og felleskjøkken, må du selv skifte lyspærer. I andre fellesarealer er det vi i SiO Bolig som er ansvarlige for å skifte pærer. Hvis du oppdager lyspærer som har gått i disse fellesarealene, kan du gi beskjed på Min side.

Søppelrom finner du i underetasjen.