• 23 Singelleiligheter
  • 146 Parleiligheter
  • Buss

Iladalen studenthus ligger i et grønt og åpent område midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Her får du kort vei til et stort utvalg av butikker, kaféer og spisesteder. Oslo sentrum ligger bare en kort busstur unna. Og skulle turlysten melde seg, kan du gå langs Akerselva, forbi Nydalen og helt opp til Kjelsås om du vil.

Fra Iladalen og Alexander Kiellands plass går det flere bussruter.

Iladalen Studenthus har 169 ett- roms og to-roms leiligheter og passer for både deg som er singel og for deg som vil bo sammen med kjæresten. Alle leilighetene har sitt eget bad og kjøkken, og de fleste har i tillegg balkong.

Se boligtyper

Studenthuset ligger ved et stort, solfylt og stille grøntareal i Iladalen. Iladalen er like ved Aleksander Kiellands plass som er sentralt plassert i forhold til Grünerløkka, St. Hanshaugen og Sagene. Området har massevis av kaféer, restauranter og butikker. Det går også flere bussruter i området og det er kort vei til treningssenteret Athletica Vulkan.

Studenthusets vaskeri ligger i kjelleretasjen i Kingos gate 16. Her kan du se hvordan du reserverer tid og betaler.

Det er sykkelstativer i inngangspartiet, og sykkelparke. 

Det er også noen parkeringsplasser tilknyttet huset. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Postkassene finner du i studenthusets kjeller.

Alle boligene har egen bod. De aller fleste bodene ligger i kjelleren i samme oppgang som du bor i, mens noen ligger i nabooppgangen.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Studenthuset har automatsikringer, og sikringsskapene er plassert inne i boligene.  I din egen bolig, må du selv skifte lyspærer. Lyspærer som har gått i fellesrom kan du gi beskjed om på Min side.

Hvis du har en bolig med balkong, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på balkongen, eller bruke den til oppbevaring.