• 165 Singelleiligheter
  • 42 Parleiligheter
  • 20 Hybler
  • Trikk, Buss
  • Sentral

Grünerløkka Studenthus er en ombygget silo. Du har kanskje sett det karakteristiske, runde bygget med glade farger som ligger midt på Grünerløkka? De runde formene går igjen i hele bygget - faktisk er flere av boligene trill runde med spesialdesignede møbler. Her bor du unikt og sentralt, og midt i hjertet i et av Oslos mest ettertraktede strøk.

Utskifting av heiser i 2020
Bygget har to heiser. Den ene heisen er skiftet ut og utskifting av den andre heisen vil pågå til  januar/februar 2021.

Det vil være begrenset kapasitet på heisene i store deler av 2020 og det må påregnes endel støy og vibrasjoner i bygget.

Oppstart og fremdrift

  • Arbeidene på heisen starter 5. august, og heisen vil da bli stengt for bruk inntil planlagt ferdigstillelse i desember 2020.
  • Begge heisene vil være stengt på ukedager mellom kl. 10.30 – 11.00 og kl 15.30-16.00. Dette er for å frakte materialer opp og ned i forbindelse med prosjektet.

Arbeidstid
Arbeidstider på heisen vil normalt være mandag – fredag mellom klokken 07.00-17.00.

Fra Grünerløkka går det trikk som tar deg til Oslo sentrum på et par minutter. Det går også flere busser i området. 

Grünerløkka Studenthus er en ombygget silo på hele 19 etasjer. Huset rommer 227 studentboliger og har ulike boalternativer både for deg som vil bo alene eller sammen med kjæresten. Bygget har vannbåren oppvarming med radiator.

Se boligtyper

Grünerløkka går for å være et av Oslos absolutt mest populære strøk både når det gjelder uteliv og shopping. Her ligger kaféene, spisestedene og de små spesialbutikkene tett i tett. Grünerløkka er også kjent for sine mange parker som er mye brukt til pikniker og avslapning i sommerhalvåret.

Studenthusets vaskeri ligger i studenthusets 17. etasje. Her kan du se hvordan du reserverer tid og betaler.

I kjelleren finner du låsbare sykkelboder for sykkelen din. 

Det finnes noen parkeringsplassene for bil som hører til studenthuset. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Boligene i studenthuset har ikke egne boder, men ekstra skapplass for oppbevaring inne i leilighetene.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Studenthuset har automatsikringer og sikringsskapet som hører til hyblene, er plassert utenfor hver korridordør. I leilighetene er sikringsskapene plassert inne i boligen.
I din egen bolig må du selv skifte lyspærer. Lyspærer som har gått i fellesrom kan du gi beskjed om på Min side.

Søppelrommet finner ved inngangspartiet.

På taket av Grünerløkka Studenthus finner du en terrasse med fantastisk utsikt over Oslo. Den er åpen for alle som bor i bygningen. Husk bare at det ikke er lov til å grille eller røyke her.