• 68 Singelleiligheter
  • 16 Parleiligheter
  • Trikk, Buss
  • Sentral

Vil du gjerne bo sentralt i Oslo? I så fall vil du nok trives som plommen i egget i Fagerborg Studenthus. Fagerborg er et rolig og likevel veldig sentralt område av Oslo og ligger rett ved siden av Majorstua. Herfra får du også kort vei både Bislett, den sagnomsuste Bogstadveien og resten av sentrum av Oslo vest. Liker du liv og røre og gangavstand til det meste, bør med andre ord Fagerborg Studenthus opp på ønskelisten din.

Les mer om hverdagen i studentbolig her

Uansett hvor i Oslo du har tenkt deg finnes det en forbindelse fra Majorstuen – som ligger 10 minutter fra studenthuset. Herfra går det T-bane, trikk og busslinjer til de fleste kriker og kroker av byen.

Fagerborg Studenthus er på fem etasjer og består av umøblerte ett- og to-roms leiligheter for single og par. Studenthuset har vannbåren oppvarming.

Se boligtyper

Fra Fagerborg har du gangavstand til Blindern, Barratt Due, Menighetsfakultetet, Politihøgskolen og flere andre av SiOs studiesteder. Studenthuset ligger midt i smørøyet mellom Bislett, livlige Bogstadveien, Marienlyst og trivelige Stensparken. Fra Fagerborg er altså veien kort vei til alt hjertet måtte begjære, og enda litt til.

Studenthusets vaskeri ligger i kjelleren, med inngang fra bakgården. Les mer om reservasjon og betaling for vask og tørk av klær.

Det er gateparkering utenfor studenthuset. Kommunale parkeringsbestemmelser gjelder.
Sykkelen parkerer du i sykkelstativet utenfor studenthuset. 

Alle boligene i studenthuset har egen bod. De fleste ligger i kjelleren, mens noen får bod i samme etasje som leiligheten sin. Du må selv skaffe hengelås til boden.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her

Hele studenthuset har automatsikringer. Hver etasje har et sikringsskap i korridoren. Du må selv kjøpe lyspærer til boligen din. Gi oss beskjed på Min side hvis lyspærene i fellesarealene går, så skifter vi dem.