• 100 Familieleiligheter
  • T-bane, Buss
  • Sentral

Enerhaugen Studenthus er for deg som har barn. Her har vi toroms- og treromsleiligheter med balkong fordelt på 9 etasjer. Enerhaugen er et fredelig og samtidig svært sentralt område av Oslo sentrum. Herfra får dere kort vei til både Grønland og Grünerløkka. Med effektiv kollektivtransport rett i nærheten, er reiseveien kort både til marka og sjøen.

I perioden 15. januar til slutten av juni 2020 vil det pågå arbeider som vil medføre støy i bygget. Rundt bygget vil det være stillas med netting. Det vil også være en brakkerigg, mobilkran og diverse anleggsutstyr på tomten.

Tøyen T-banestasjon er holdeplass for alle Oslos T-baner. Den ligger på Tøyen Torg bare et par minutter unna studenthuset. Det går også flere busser i området rundt Enerhaugen.

Enerhaugen Studenthus ble bygget i 1980. Huset har ni etasjer med til sammen 100 leiligheter. 68 av leilighetene er to-roms og 32 er tre-roms.

Se boligtyper

Tøyen og Grønland har et urbant miljø med mange restauranter og butikker. I tillegg er det kort vei til den grønne oasen Botanisk Hage med sine spennende museer. Fra Enerhaugen er dere også bare en kort spasertur unna Kampen med idyllisk trehusbebyggelse og koselig lokalmiljø.

Enerhaugen Studenthus har ikke fellesvaskeri, men opplegg for vaskemaskin i hver leilighet.

Studenthuset har både sykkelstall og egen barnevognparkering. Det er viktig at sykler og barnevogner parkeres her pga. brannsikkerhet.

Det er gateparkering i området. Kommunale parkeringsbestemmelser gjelder.

Postboksene finner du i 1. etasje.

Alle leilighetene har hver sin bod, som ligger i 1. etasje. Du må selv skaffe hengelås til boden.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen.Les mer om brannsikkerheten her.

Lyspærer kjøper du selv. Sikringsskapene er plassert i korridoren i hver etasje.

Leilighetene har elektrisk oppvarming med panelovner.

Hvis du har en bolig med balkong, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på balkongen, eller bruke den til oppbevaring.