• 43 Singelleiligheter
  • 50 Familieleiligheter
  • 5 Parleiligheter
  • 194 Hybler
  • T-bane, Trikk, Buss
  • Sentral

Carl Berner Studenthus ble bygget på og fikk en ansiktsløftning i 2013, noe som inkluderer en takterrasse med fantastisk utsikt. Her bor du like ved et av Oslos mest pulserende knutepunkter og får kort vei til ”alt”. Frister det yrende utelivet på Grünerløkka, det trivelige lokalmiljøet på Torshov og Sagene eller den svimlende utsikten fra Ola Narr? Fra Carl Berner Studenthus har du alt i gåavstand.

Les mer om hverdagen i studentbolig her.

Fra Carl Berner går det både trikk, T-bane og busser til de fleste retninger av Oslo. Du kommer deg ned til Oslo Sentrum på under 10 minutter. Vil du ut av sentrum og til de gode naturopplevelsene, kan du enkelt komme deg til både Østmarka og Nordmarka med T-banen.

Carl Berner Studenthus ble bygget i 2002. I 2013 fikk studenthuset flere splitter nye etasjer. Huset har vannbåren varme og boligtyper for både single, par og familier. Bak studenthuset finner du en hyggelig uteplass, og alle felleskjøkkenene har fått hver sin koselige balkong. Mange av boligene har en fantastisk utsikt over Oslo og noen av to-roms leilighetene har i tillegg sin egen balkong.

Se boligtyper

Carl Berner er et sentralt knutepunkt i Oslo med det meste innen rekkevidde. Her får du både butikker, caféer, restauranter og grøntområder like utenfor døren.

Studenthusets vaskeri ligger i kjelleren på Hasleveien 11.Les her hvordan du reserverer vasketid og betaler i vaskeriet.

Ved hovedinngangen til studenthuset finner du sykkelstativ, og i tillegg er det sykkelboder i kjelleren ved byggets garasje.

Det er Aimo Park som leier ut parkeringsplasser for biler i studenthuset. Det er mulig å leie fast månedlig parkering.  Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Ellers er det gateparkering i området. Der gjelder kommunale parkeringsbestemmelser.

 

Postkassene finner du i postrommet, som ligger i midten av bygningen, med inngang fra portrommet.

Du må selv merke postkassen din tydelig med navnet ditt og melde adresseendring til Posten. Her kan du lese Postens informasjon til deg som er student og melde adresseendring.

Alle hyblene og leilighetene i Carl Berner Studenthus har sin egen bod. Bodene ligger i 1. etasje eller i kjelleren og du må selv skaffe hengelås til boden.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen. Les mer om brannsikkerheten her.

De eldste boligene har sikringsskap i korridorene. Hvis sikringen går, melder du fra til oss på Min side. De nyere boligene i studenthuset har sikringsskap inne i hybelen/leiligheten.

I din egen hybel/leilighet, gang, bad og WC og felleskjøkken, må du selv skifte lyspærer. I andre fellesarealer er det vi i SiO Bolig som er ansvarlige for å skifte pærer. Hvis du oppdager lyspærer som har gått i disse fellesarealene kan du gi beskjed på Min side.

Hvis du har en bolig med balkong eller takterrasse, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på balkongen, eller bruke den til oppbevaring.

Søppelrommet finner du ved postrommet. Rommet ligger midt på bygget og vender ut mot Hasleveien.