• 282 Singelleiligheter
  • 15 Parleiligheter
  • T-bane, Trikk, Buss
  • Kort vei til sentrum, kort T-banetur til marka

Blindern Studenthus består av 297 boliger som var innflyttingsklare i 2021. Studenthuset har en sentral beliggenhet i et stille og rolig område på Blindern like ved UiO med en kort spasertur til Majorstuen. Det er også gangavstand til Politihøyskolen, Musikkhøgskolen, Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, Barrat Due musikkinstitutt og Menighetsfakultetet.

Majorstuen/Blindern er et av Oslos mest populære boligstrøk, og det med god grunn. Her råder en fredelig og lokal atmosfære til tross for at du befinner deg i byen. T-bane, trikk og buss er i umiddelbar nærhet. Det samme gjelder alt av butikker, restauranter, kaféer og kulturtilbud. Du kan også ta t-banen til Holmenkollen og ta turen inn i Nordmarka.

Huset er bygget i massivtre som er et svært miljøvennlig alternativ. Det er bygget og innrettet slik at det skaper mer energi gjennom sin levetid enn det som ble brukt til produksjon av byggevarer, oppføring, drift og rivning av bygget. 

Studenthuset består av ett- og to-roms leiligheter og har en stor, flott takterrasse og eget sykkelverksted.

I tillegg til boliger er det barnehage med fire avdelinger og matvarebutikk i første etasje.

Les mer om hverdagen i studentbolig her.

Majorstuen er et knutepunkt for kollektivtransport i Oslo. Her har du Majorstuen T-banestasjon samt busser og bytrikker i snaue 10 minutters gange unna. Du har også busstopp i Kirkeveien (ring 2) som er ca. 3 minutters gange unna.

Studenthuset består av ett- og to-roms leiligheter.

Majorstuen/Blindern er et av Oslos mest populære boligstrøk. Her råder en fredelig og lokal atmosfære til tross for at du befinner deg i byen. T-bane, trikk og buss er i umiddelbar nærhet. Det samme gjelder alt av butikker, restauranter, kaféer og kulturtilbud. Du kan også ta t-banen til Holmenkollen og ta turen inn i Nordmarka.

 

Det er fellesvaskeri i 1. etasje ved siden av hovedinngangen til 6A. Les mer om reservasjon og betaling for vask og tørk av klær her.

Sykkelen din parkerer du i sykkelstativer i garasjen eller i sykkelstativene utendørs.

Det er Aimo Park som leier ut parkeringsplasser for biler og motorsykler i studenthuset. Det er mulig å leie fast månedlig parkering.  Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.

Ellers er det gateparkering i området. Der er det kommunale parkeringsbestemmelser som gjelder.

Det er garderobeskap og hyller i boligen. To-roms leiligheter har også en egen ekstern bod som hører til boligen.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen. Les mer om brannsikkerheten her.

Alle boligene har sikringsskap med automatsikringer inne i boligene.

Belysningen i byggene er LED, noe som gir veldig lang levetid. Gi oss beskjed via Min side på sio.no hvis lyspærene går så skifter vi for deg.

Det er 6 lesesaler i byggene. Disse er åpne alle dager fra kl 07.00 – kl. 23.00.

2 lesesaler er tilgjengelig for alle i både A og B bygget. Disse finner du i 2. og 7. etasje i A bygget.

Det er også lesesaler i 2. etasje i B bygget og 3., 4. og 5. etasje i A bygget. Disse er kun tilgjengelig for de som har tilgang til disse korridorene.

Det er sorteringsbeholdere under kjøkkenbenk og avfallsbeholdere ute i nærheten av inngangspartiet.

På taket av Blindern Studenthus finner du en terrasse med fantastisk utsikt over Marienlyst. Den er åpen for alle som bor i bygningen. Husk bare at det ikke er lov til å grille eller røyke her.

Det er to heiser i hver oppgang.