• 1 Familieleiligheter
  • 43 Parleiligheter
  • 219 Hybler
  • T-bane, Buss

Bjerke ligger like ved marka og har gode bussforbindelser til sentrum. Det er dagligvarebutikk, døgnåpen bensinstasjon og handlesenter like i nærheten. Bjerke Studenthus har dessuten hele 15 etasjer, så her er det ingenting å si på utsikten fra de øverste etasjene!

SiO selger Bjerke Studenthus. Det er ikke mulig å leie bolig i dette bygget lenger enn til 31.07.2019.

Fra Bjerke er det meget gode buss- og nattbussforbindelser til Oslo sentrum med flere avganger i kvarteret. Det er heller ikke langt til Sinsen T-bane.

Bjerke studenthus har 263 boliger som består av både hybler og leiligheter med ett eller to rom. Huset har elektrisk oppvarming.

Se boligtyper

Bjerke ligger like ved marka og andre fine turområder. Bjerke travbane ligger rett i nærheten og det finnes både dagligvarebutikk, bensinstasjon, kaféer og spisesteder i området.

Fellesvaskeriet til Bjerke Studenthus ligger i kjelleren. Les mer om reservasjon og betaling for vask og tørk av klær her. 

Det er gateparkering utenfor studenthuset. Her gjelder vanlige kommunale parkeringsbestemmelser. Sykkelen din parkerer du i sykkelstallen i kjelleren. Sykler og barnevogner må merkes med klistremerke som du får i kundesenteret.

Postboksen din finner du i studenthusets 1. etasje.

Alle boligene i Bjerke Studenthus har sin egen bod som ligger i samme etasje som hybelen eller leiligheten din. Unntaket er boligene i 1. etasje som har boder i kjelleren. Når du flytter inn, må du huske å skaffe hengelås til boden din.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom leietaker utløser en unødig brannalarm, vil vedkommende bli belastet med det beløp OBRE fakturerer for utrykningen. Les mer om brannsikkerheten her.

Sikringsskapene, som har automatsikringer, finner du ved bodene (i hver etasje). Du skaffer selv lyspærer til din egen bolig, kjøkken, gang og bad/wc.