• 569 Singelleiligheter
  • 84 Parleiligheter
  • 425 Hybler
  • Buss
  • Sentral

Bjølsen Studentby er en moderne studentby som ligger midt i smørøyet av Oslo – like ved Sagene og Torshov. Herfra går du raskt til Nydalen og BI, eller du kan rusle langs idylliske Akerselva ned til Grünerløkka. Er du på jakt etter et sted å bo som er både hyggelig og sentralt, er Bjølsen Studentby være noe for deg!

I Bergensgata 41-43, som ligger på nordsiden av studentbyen, bygger Bergensgata Utvikling AS to boligblokker med næringsbygg i 1. etasje. Arbeidene startet i slutten av 2019 og er planlagt ferdigstilt i 2021. Det vil periodevis bli utført støyende arbeider mens bygge prosjektet pågår.

Bjølsen har mange gode bussforbindelser både på dag- og kveldstid. Det går også nattbuss forbi studentbyen.

Bjølsen studentby ble bygget i 2002/2003, og består av 1078 boliger.

Bjølsen er altså en forholdsvis ny studentby med moderne fasiliteter som vannbåren varme. Bjølsen Studentby har både hybler og leiligheter, flere av dem tilrettelagt for rullestolbrukere.  Alle boligene har god standard, og de aller fleste av dem har eget bad.

Se boligtyper

På Bjølsen bor du i grønne - og likevel veldig sentrale omgivelser, med Akerselva og fine turområder like i nærheten og kort vei til sentrum. Uteområdene til studentbyen er tegnet av det velrenommerte arkitektkontoret Snøhetta. Inne på området er det blant annet matbutikk.

Det er Aimo Park som leier ut parkeringsplassene i studentbyen.  Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass.Gjester må kjøpe parkeringsbillett fra automat eller app. 

Alle husene i studentbyen har egne sykkelparkeringer. 

Postboksen din finner du i postboksanlegget i Moldegata 21.

Alle har tilgang til bod og de fleste boligene har bod inne i boligen.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen. Les mer om brannsikkerheten her.

Bjølsen Studentby har automatsikringer. Send melding til vaktmester dersom sikringen går.

Hvis du har en bolig med balkong, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på balkongen eller bruke den til oppbevaring.

Husk å kildesortere matavfall, plastavfall og restavfall. Avfallet kaster du i søppelrommet i Moldegata 5 eller 29.