• 569 Singelleiligheter
  • 84 Parleiligheter
  • 425 Hybler
  • Buss
  • Sentral

Bjølsen Studentby er en moderne studentby som ligger midt i smørøyet av Oslo – like ved Sagene og Torshov. Herfra går du raskt til Nydalen og BI, eller du kan rusle langs idylliske Akerselva ned til Grünerløkka. Er du på jakt etter et sted å bo som er både hyggelig og sentralt, er Bjølsen Studentby perfekt for deg!

I løpet av 2023 skifter vi ut alle heiser på Bjølsen Studentby. Heisene i Moldegata 5, 11, 13, 15, 17, 19, 25, 27 og 45 bli skiftet ut i første halvdel av året, mens heisene i Moldegata 3, 21, 23, 41 og 43 bli skiftet ut i siste halvdel av året. Rekkefølgen kan endres.

Dette betyr at du vil være uten heis i perioden arbeidene pågår med å skifte ut heisen i bygget ditt, med unntak av der det finnes flere heiser. Arbeidene vil vare mellom 2-3 måneder på hver heis ut ifra antall etasjer i bygget ditt, med unntak av Moldegata 3 hvor arbeidene vil ta omtrent 4 måneder. Deler av arbeidene med heisutskiftningen i bygget ditt vil i perioder medføre støy.

Bjølsen har mange gode bussforbindelser både på dag- og kveldstid. Det går også nattbuss forbi studentbyen.

Bjølsen Studentby ble bygget i 2002/2003, og består av 1078 boliger.

Bjølsen har både hybler og leiligheter, flere av dem tilrettelagt for rullestolbrukere.  De aller fleste boligene har eget bad.

Se boligtyper

På Bjølsen bor du i grønne - og likevel veldig sentrale omgivelser, med Akerselva og fine turområder like i nærheten og kort vei til sentrum. Uteområdene til studentbyen er tegnet av det velrenommerte arkitektkontoret Snøhetta. Inne på området er det blant annet matbutikk.

Det er Aimo Park som leier ut parkeringsplassene i studentbyen. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass her. Gjester må kjøpe parkeringsbillett fra automat eller app.

Alle husene i studentbyen har egne sykkelparkeringer. 

Ved inngangen til studentbyen er det en bom. Hvis du skal kjøre inn med bil, kan du bruke adgangskortet ditt med svart S for å åpne bommen. Kortleseren finner du på husveggen ved siden av bommen. Husk at du må ha parkeringstillatelse før du kan kjøre inn gjennom bommen. Det får du i kundesenteret.

Du må selv merke postkassen din tydelig med navnet ditt og melde adresseendring til Posten. Her kan du lese Postens informasjon til deg som er student og melde adresseendring.

Alle har tilgang til bod og de fleste boligene har bod inne i boligen.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Oslo Brann- og Redningsetat (OBRE). Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet OBRE fakturerer for utrykningen. Les mer om brannsikkerheten her.

Bjølsen Studentby har automatsikringer. Send en melding til vaktmester hvis sikringen går.

Hvis du har en bolig med balkong, er det viktig å vise hensyn til de som bor rundt deg. Det betyr at du ikke må grille, røyke, riste tepper på balkongen eller bruke den til oppbevaring.

Husk å kildesortere matavfall, plastavfall og restavfall. Avfallet kaster du i søppelrommet i Moldegata 5 eller 29.