• 127 Singelleiligheter
  • 34 Parleiligheter
  • 42 Hybler
  • Buss
  • Nær HiOA Kjeller

Åråsen Studenthus ligger ved Lillestrøm utenfor Oslo. Studenthuset passer dermed ekstra godt for deg som studerer ved OsloMet på Kjeller. På Åråsen Studenthus har vi til sammen 203 boliger og to store, felles takterrasser som studentene kan boltre seg på. Området har vært under utvikling de siste årene og bygging av boliger på nabotomten er det siste prosjektet i denne store utbyggingen. Det vil ferdigstilles i 2019 og inkluderer opparbeiding av flotte uteområder.

Det tar ca fem min å gå fra studenthuset til bussholdeplassen der bussen til og fra Lillestrøm går med hyppige avganger. Toget fra Lillestrøm stasjon tar deg til Oslo sentrum på 10 minutter.

Åråsen Studenthus ble bygget i 2002 og rommer til sammen 203 boliger. Studenthuset består av hybler hvor to deler kjøkken og bad, ett-roms leiligheter for single og to-roms leiligheter for par og familie.

Se boligtyper

Studenthuset ligger ved siden av Åråsen stadion på Kjeller. Det tar deg omtrent 20 minutter å gå fra studenthuset til OsloMet. Til Lillestrøm sentrum er det 1,5 km. Der finner du kino, butikker og massevis av caféer og spisesteder.

Åråsen Studenthus har fellesvaskeri i kjelleren. Les mer om hvordan du bruker vaskeriet her.

Det finnes sykkelstativer ved hovedinngangen til studenthuset og sykkelrom med stativer i kjelleren. Husk å merke sykler og barnevogner med klistremerke som du får av vaktmester. Det er Q-Park som leier ut parkeringsplassene ved studenthuset.  Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass her. Ellers er det mulig å parkere ved Åråsen Stadion.

Alle hyblene og leilighetene har egen bod i kjelleren. Du må selv anskaffe hengelås til boden din.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Østre Romerriket brann- og redningsvesen. Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet brannvesenet fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Sikringsskapene er plassert i korridoren i hver etasje og har automatsikringer. Lyspærer til din egen bolig kjøper du selv, mens lyspærer som går i felleskjøkken kan du melde inn til oss.

Studenthuset har to store, flotte felles takterrasser. Det viktig å vise hensyn til de andre i studenthuset, også på takterrassene. Det betyr at du ikke må grille, røyke eller riste tepper her.