• 127 Singelleiligheter
  • 34 Parleiligheter
  • 42 Hybler
  • Buss
  • Nær OsloMet på Kjeller

Åråsen Studenthus ligger ved Lillestrøm utenfor Oslo. Studenthuset passer dermed ekstra godt for deg som studerer ved OsloMet på Kjeller. På Åråsen Studenthus har vi til sammen 203 boliger og to store, felles takterrasser som studentene kan boltre seg på. 

SiO skal selge Åråsen Studenthus. Det betyr at de som bor i bygget kan bo frem til høsten 2022 og vil da få tilbud om ny bolig, forutsatt at kravene for å bo i studentbolig fortsatt er oppfylt. 

Salget av bygget skjer i forbindelse med byggingen av nye studentboliger i Lillestrøm sentrum hvor SiO ønsker å gi studentene på Romerike et enda mer attraktivt boligtilbud. Etter salget av Åråsen vil de som bor i bygget på det tidspunktet få tilbud om overflytting til Lillestrøm Studentby, eller å søke over til en av SiOs andre studentbyer i Oslo.

Det tar ca fem min å gå fra studenthuset til bussholdeplassen der bussen til og fra Lillestrøm går med hyppige avganger. Toget fra Lillestrøm stasjon tar deg til Oslo sentrum på 10 minutter.

Åråsen Studenthus ble bygget i 2002 og rommer til sammen 203 boliger. Studenthuset består av hybler hvor to deler kjøkken og bad, ett-roms leiligheter for single og to-roms leiligheter for par og familie.

Se boligtyper

Studenthuset ligger ved siden av Åråsen stadion på Kjeller. Det tar deg omtrent 20 minutter å gå fra studenthuset til OsloMet. Til Lillestrøm sentrum er det 1,5 km. Der finner du kino, butikker og massevis av caféer og spisesteder.

Åråsen Studenthus har fellesvaskeri i kjelleren. Les mer om hvordan du bruker vaskeriet her.

Det finnes sykkelstativer ved hovedinngangen til studenthuset og sykkelrom med stativer i kjelleren.

Det finnes parkeringsplasser som du kan leie ved studenthuset. Les mer om ordningen og hvordan du skaffer deg parkeringsplass. Ellers er det mulig å parkere ved Åråsen Stadion.

Alle hyblene og leilighetene har egen bod i kjelleren. Du må selv anskaffe hengelås til boden din.

Brannvarslingsanleggene i studentbyen er koblet direkte mot Østre Romerriket brann- og redningsvesen. Dersom du utløser en unødig brannalarm, vil du bli belastet med beløpet brannvesenet fakturerer for utrykningen.
Les mer om brannsikkerheten her.

Sikringsskapene er plassert i korridoren i hver etasje og har automatsikringer. Lyspærer til din egen bolig kjøper du selv, mens lyspærer som går i felleskjøkken kan du melde inn til oss.

Studenthuset har to store, flotte felles takterrasser. Det viktig å vise hensyn til de andre i studenthuset, også på takterrassene. Det betyr at du ikke må grille, røyke eller riste tepper her.