Er du student og trenger barnehageplass? Våre 10 barnehager er øremerket barn av studenter, og har mange fordeler og et mer utvidet tilbud enn vanlige, offentlige barnehager. Vi er stolte over å ha et faglig sterkt tilbud med erfarne og dedikerte ansatte, og ikke minst over at foreldre plasserer oss på topp i brukerundersøkelser - gang på gang.

Barn fra 8 måneder

Studier og semesterstart er vanskelige å flytte på. Hos oss kan barnet ditt starte allerede når det er 8 måneder gammelt, slik at du kan ta fatt på studiene til planlagt tid.

Løpende opptak

Vi vil gjerne gi deg barnehageplass når du trenger det. Hos SiO Barnehage har vi derfor løpende opptak gjennom hele året.

Lørdagsåpent

I de travleste eksamensperiodene på høsten og våren har vi gratis lørdagsbarnehage, slik at du kan få en ekstra lesedag. I tillegg har vi åpent en lørdag i måneden gjennom hele året. Barnehagen som holder åpen er Eilert Sundt, som ligger sentralt på Blindern.

Eksamensgaranti

Vi tilbyr eksamensgaranti! Blir barnet ditt sykt den dagen du har eksamen, kan vi likevel passe hun eller han, enten i barnehagen eller hjemme hos deg.

Utvidet åpningstid

I perioder der du har praksis kan vi utvide åpningstiden for deg. Dette avtales mellom deg og barnehagen din.

Vanntilvenning

Vi bruker jevnlig SiOs bassenganlegg på Domus Athletica hvor barna kan leke seg i barnebassenget i trygge omgivelser.

Utlån av barnehage

Studenter har ofte ikke plass til store barnebursdager hjemme. Derfor tilbyr vi foreldre å låne barnehagen gratis når noe skal feires.

Leirskole

Hver vår drar førskolebarna på leirskole. For mange blir dette en magisk førstereise på egenhånd, og et eventyr de husker.

Sommerbarnehage

I juli har andre barnehager som regel stengt. Vi har derimot en åpen sommerbarnehage for dem som trenger det.

Åpent i jula og påsken

Vi holder også barnehagene åpne i julen, bortsett fra på julaften og nyttårsaften, og i påsken til kl 13 dagen før skjærtorsdag.

Folkeregistrert i annen kommune

Hos oss kan barnet ditt kan få barnehageplass selv om du er folkeregistrert i en annen kommune enn Oslo.

Også når du er ferdig med å studere

Når du er ferdig med å studere, kan barnet ditt fortsette i barnehagen frem til skolestart.

Varm lunsj

Måltidet er et viktig samlingspunkt i barnehagehverdagen.
Det serveres gratis lunsj til alle barn med studentforeldre som betaler semesteravgift til SiO. Kostpenger er p.t. kr 350 per måned.
Mandag til torsdag levert av Barnehagematen.no. Fredagene er også lunsjen inkludert, men her er det opp til hver enkelt barnehage hva som serveres.