Lenkebilde til Foreningsdagene

Meld foreningen din på Foreningsdagene

Vi arrangerer Foreningsdager på UiO og OsloMet i samarbeid med lærestedene. 

Påmeldingsfristene er ute, men det er fortsatt noen ledige plasser på Foreningsdagen UiO. Det er også mulig å sette seg på venteliste til Foreningsdagen OsloMet. 

 

Vi arrangerer også et Lunsjpåfyll rett før Foreningsdagene, for at dere skal være så klare som mulig for å ta imot nye medlemmer. 

Det finnes flere Foreningsdager, for eksempel på BI eller på enkelte av fakultetene på UiO. Spør lærestedet ditt eller studentrådet om dato og påmelding til disse. 

Foreningsdagen UiO

Tid: Mandag 19. august kl. 11-15
Sted: Idrettshallen i Frederikkebygget 

Selv på påmeldingsfristen egentlig er ute, er det fortsatt noen ledige standplasser. Disse fylles opp fortløpende, og når alle plassene er tatt er det mulig å melde seg på venteliste. 

Vi vet at Foreningsdagen kan være kaotisk, både for foreningene og for besøkende, og vi ønsker derfor å vise dere frem på flere måter. Vi skal legge til rette for et område (enten inne eller ute) hvor dere kan vise frem aktivitet. Det kan være en oppvisning, en demonstrasjon eller en mulighet for besøkende til å teste ut det dere driver med. Alle som ønsker å bruke denne plassen vil bli gitt et tidspunkt for å vise seg frem, mest sannsynlig på ca 10-15 minutter.

Les mer og meld foreningen din på Foreningsdagen UiO

Foreningsdagen OsloMet

Tid: Fredag 16. august kl. 11-15
Sted: Studenthuset P52

Denne Foreningsdagen er helt full, med flere foreninger på venteliste. Det er mulig å melde seg på ventelisten, og krysse fingrene for at det åpner seg opp en plass. 

Vi vet at Foreningsdagen kan være kaotisk, både for foreningene og for besøkende, og vi ønsker derfor å vise dere frem på flere måter. Vi skal sette opp et partytelt utenfor med et underlag, og vi oppfordrer alle foreninger som har mulighet det det, til å benytte denne plassen for å vise dere frem. Det kan være en oppvisning, en demonstrasjon eller en mulighet for besøkende til å teste ut det dere driver med. Alle som ønsker å bruke denne plassen vil bli gitt et tidspunkt for å vise seg frem, mest sannsynlig på ca 10-15 minutter. 

Les mer og sett Foreningen din på ventelisten til Foreningsdagen OsloMet

Lunsjpåfyll: Semesterstartpakke for studentforeninger

Tid: Onsdag 14. august kl. 12-13
Sted: Stort Møterom i Georg Sverdrups Hus (Blindern)

Vi vet at semesterstart ofte kommer brått på mange foreninger, og vi ønsker derfor å gi dere en slags startpakke for semesteret og rekrutteringen. Dette blir en blanding av workshop, kjappe tips, smarte lister og idéutveksling.

Lunsjpåfyllet vil hovedsaklig dreie seg om rekruttering og mottak av nye medlemmer, men vi vil også ta for oss kommunikasjon, plan for semesteret og viktige frister.

Det blir servert lunsj fra klokken 12.00 og det faglige innholdet starter 12.15.

Les mer og meld deg på Lunsjpåfyll