Fredag 2. desember åpnet nye Athletica Centrum. Senteret er flyttet fra sine tidligere lokaler i Akersgaten til Holbergsgate 21, rett ved HiOA Pilestredet og UiO Juss.

2500m2 med treningsmuligheter
Det har vært en lang reise, men nå er Athletica Centrum endelig åpnet. To minutter fra studiestedet til  20 000 studenter, ligger nå 2500m2 med treningsmuligheter. Alt utstyr er nytt, og medlemmene kan se frem til mange produktnyheter. Senteret går over to etasjer og har egen løpesal, ny sykkelsal med både wattsykler og VismoX-system, flere gruppetreningssaler, multisport-sone med både rigg og turf, og treningssaler tilpasset timer innen body&mind. I helgen er senteret åpent for alle, men om du liker det du ser og ønsker å trene mer, kan du bli medlem her. Fitness Brands er totalleverandør av utstyr, noe som gir produkter innen Hammer Strength, Life Fitness, Stages, Escape og TRX.

SiO-Helse sentrum i tredje etasje
Det er ikke bare Athletica som er flyttet inn i de nye lokalene på i Holbergsgate 21, det har også SiO-Helse.  I tredje etasje finner du nå SiO-Helse sentrum, men som Konsernsjef i SiO, Lisbeth Dyrberg sa i sin åpningstale; «Med Athletica Centrum i første og andre etasje, håper vi og ikke få så mye bruk for tredje etasje.»  I tredje etasje finner du nå SiO-Helse sentrum, så om du skader deg på spinning, er hjelpen nær.

Nyheter på Athletica Centrum
I tillegg til lokalene, er det også annet nytt på Athletica Centrum. Nyheter i treningstilbudene er blant annet; Interval Running og Watt Cycling.

Interval Running er en løpetime på tredemølle i treningsstudio med instruktør. Du justerer selv innstillingene dine på tredemøllen og timen passer derfor alle som vil. Vi tilbyr to timer innenfor Watt Cycling i tillegg til terskeltester. Det nye med disse timene er at du kan se hvor hardt du faktisk jobber på sykkelen og på den måten måle progresjon. Skjermsystemet (VismoX) vi bruker styrer intensitet etter watt.

PS: Til Watt Cycling anbefaler vi deg å lage en bruker på vismox.com via nettleser. Du logger da inn i salen når du kommer med ditt mobilnummer. Du kan også laste ned VismoX-appen og logge treningen din under andre sykkeltimer på Nye Athletica Centrum.

2 etasjer med trening
I underetasjen finner du blant annet sykkelsal, stor gruppesal, en mindre gruppesal, område for funksjonell trening samt PT-sone. Andreetasje inneholder løpesal med tredemøller, andre cardio-apparater og studio med både apparat- og frivektsområde m.m. Førsteetasje består av inngang, resepsjon, garderober og shop.

Adressen er Holbergs gate 21.

centrum_kart