Søkte du studentbolig til semesterstart, men fikk ikke tilbud? Akkurat nå har vi ventelister på studentboligene våre, men senere i høst får vi ledige boliger.

Fortsett å stå på venteliste eller prøv igjen senere
Dersom du allerede har søkt studentbolig, anbefaler vi deg å fortsette å stå på venteliste. Vi får mange ledige boliger utover høsten, og sjansen for at vi har noe å tilby deg om en stund er stor. Hvis du ikke har sendt inn søknad om studentbolig enda, send inn søknaden din i dag. Jo tidligere du søker, jo større er sjansen for at du får tilbud om bolig.

Når du står på venteliste
Når du står på venteliste for å få studentbolig, er det viktig at du passer på at datoen for ønsket innflytting på søknaden er fremover i tid. Du kan når som helst endre søknaden din på Min side. Hvilken plass du har på ventelisten er det vanskelig å si noe om. Enkelte søkere er prioritert foran andre, og i tillegg har søkere hele tiden anledning til å endre søknaden sin. Dette fører til at ventelisten er i stadig endring.

Ikke søkt bolig enda?
Selv om vi har ventelister på studentboliger nå, vil vi få ledige boliger utover høsten. Hvis du har lyst til å søke studentbolig, få med deg våre tre beste tips til deg:

  1. Søk på flere boliger, da øker du sjansen din for å få studentbolig.
  2. Søk på de store studentbyene. De sentrumsnære boligene våre er de mest populære, mens på de store studentbyene på Sogn og Kringsjå er det lettere å få bolig.
  3. Søk uspesifisert. Søker du uspesifisert betyr dette at du kan du havne hvor som helst, og blir tildelt den første boligen som blir ledig.
Sogn_600x300