Dette er oss

SiO Foreninger består av fem ansatte og en avdelingsleder. Alle har lang erfaring og høy kompetanse innen frivillig arbeid og foreningsdrift. Ta kontakt direkte med en av oss, ved å sende epost til foreninger@sio.no, eller ved å fylle ut dette skjemaet

Mike Fürstenberg

Mike

Faglig leder i SiO Foreninger med ansvar for kursutvikling og lærestedsoppfølging.

"I studentforeningen kan du både møte nye spennende mennesker og mestre nye ting."

Mike er elektroingeniør fra Høgskolen i Oslo (2002). Jobbet underveis 2 år som organisasjonssekretær ved studentparlamentet ved HiOA (1999-2001). Siden har Mike hatt ulike funksjoner i SiO Foreninger og SiO siden 2002 og er i dag faglig leder for SiO Foreninger. Privat engasjerer Mike seg årlig som frivillig for TV-aksjonen i Ullevål-komiteen i Oslo, samt lokale foreninger og idrettslag på Tåsen.

Mike.Furstenberg@sio.no / 917 32 915


Linn Seime Thistel

Portrettbilde_Linn

Rådgiver med kommunikasjonsansvar. Kursansvarlig for rekrutteringskurs og markedsføringskurs.

"Å bli med i en forening er det tryggeste valget du gjør som student"

Linn har en bachelorgrad i Medier og Kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, samt et årsstudium i Reiseliv fra Høgskolen i Lilleammer. Gjennom studiene engasjerte hun seg i flere foreninger, og var blant annet redaksjonsleder for studentavisen i Lillehammer og leder av Kommunikasjonsavdelingen ved Det Norske Studentersamfund.

 Linn.Thistel@sio.no / 453 92 017


Felicitas Scheffknecht

Portrettbilder_Felicitas_Workplace

Rådgiver med ansvar for søknadsveiledning, organisasjonsutvikling og styrearbeid. Prosjektleder for Velkommen.

"Å være med i en forening er det beste lavterskeltilbudet for å utvide sitt sosiale miljø"

Felicitas er utdannet i både samfunnsvitenskapelige og humanistiske fag, og tar i dag en mastergrad i engelsk ved Universitetet i Oslo. Selv om hun har flyttet mye rundt, har hun alltid engasjert seg frivillig i forskjellige organisasjoner og foreninger. Blant annet har hun hatt lang fartstid i Samfunnsvitenskapelig Fakultetsforening (SVFF) ved UiO, utvekslingsorganisasjonen AFS, og i Kulturstyret til Velferdstinget i Oslo og Akershus. 

felicitas.scheffknecht@sio.no / 467 43 628


 Karianne Kroglund Monstad

Karianne-4

Prosjektkoordinator som jobber med Velkommen og studentbyer. 

"Studietiden skal være en tid hvor man føler mestring, tilegner seg kunnskap og får vennskap for livet" 

Karianne har vært engasjert i frivillighet og politikk de 10 siste årene. Før hun begynte som prosjektkoordinator jobbet hun som politisk rådgiver i Unge Høyres Landsforbund. Nå studerer hun Kultur og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. I SiO Foreninger jobber hun for å skape et inkluderende studentliv gjennom ulike prosjekter, rettet mot foreningsliv og sosiale studentbyer. 

Karianne.Monstad@sio.no 


Gard_kvadrat

 

Gard Orvik Nilssen

Prosjektkoordinator som jobber med Velkommen og lederkurs. 

"Foreningsaktivitet er det mest verdifulle verktøyet under utdanningen for å oppnå faktisk anvendbar kompetanse for arbeidslivet. At man møter så mange hyggelige mennesker samtidig er en særs hyggelig bieffekt" 

 

Gard har vært involvert i foreningsmiljøet i Oslo fra han kom fra Hammerfest til Oslo for å studentere Helseøkonomi og Helseledelse ved UiO. Han nærer en dyp interesse for organisasjonsbygging og adferdsøkonomi i foreningssammenheng. Gard har vært økonomiansvarlig og leder i Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug, og var med i gruppen som etablerte Foreningsfaglig Forum i 2019. I SiO Foreninger jobber Gard med utvikling av ledere og inkluderingen av nye studenter som kommer til byen samt andre prosjekter.

Gard.OrvikNilssen@sio.no