SiO Foreninger består av fire ansatte og en avdelingsleder, som alle har lang erfaring og høy kompetanse innen frivillig arbeid og foreningsdrift. Ta kontakt direkte eller ved å sende epost til foreninger@sio.no.

Mike Fürstenberg

Mike

Faglig leder i SiO Foreninger med ansvar for kursutvikling og lærestedsoppfølging.

"I studentforeningen kan du både møte nye spennende mennesker og mestre nye ting."

Mike er elektroingeniør fra Høgskolen i Oslo (2002). Jobbet underveis 2 år som organisasjonssekretær ved studentparlamentet ved HiOA (1999-2001). Siden har Mike hatt ulike funksjoner i SiO Foreninger og SiO siden 2002 og er i dag faglig leder for SiO Foreninger. Privat engasjerer Mike seg årlig som frivillig for TV-aksjonen i Ullevål-komiteen i Oslo, samt lokale foreninger og idrettslag på Tåsen.

Mike.Furstenberg@sio.no / 917 32 915


Katrine Knoph Nilsen

Katrine

Rådgiver styrearbeid, organisasjonsutvikling og motivasjon. Kursansvarlig for lederkurs og styrekurs, samt prosjektleder for "Forening For Alle".

"Uansett utgangspunkt blir studietiden bedre av å drive med foreningsarbeid" 

Katrine er statsviter, og har også utdanning i organisasjon og ledelse. I tillegg har hun gjort et større undersøkelsesarbeid rundt motivasjon for frivillig engasjement  blant studenter gjennom Humanistisk prosjektsemester. Katrine har jobbet flere år som frivilligkoordinator på Norwegian Wood og har ellers bred erfaring fra Det Norske Studentersamfund, gjennom både kafé- og konsertdrift, fra hovedstyret og fra festivalstyret. 

Katrine.Knoph.Nilsen@sio.no / 467 43 628


 Linn Seime Thistel

Portrettbilde_Linn

Rådgiver kommunikasjon og rekruttering 

"Å bli med i en forening er det tryggeste valget du gjør som student"

Linn har en bachelorgrad i Medier og Kommunikasjon fra Høgskolen i Oslo og Akershus, samt et årsstudium i Reiseliv fra Høgskolen i Lilleammer. Gjennom studiene har hun engasjert seg i flere foreninger, og blant annet vært redaksjonsleder for studentavisen i Lillehammer og leder av Kommunikasjonsavdelingen ved Det Norske Studentersamfund.

 Linn.Thistel@sio.no / 453 92 017