Skituleie stengt – alle våre ski er utleid

OBS! Vi er dessverre tomme for ski på Athletica Domus og skiutleien vil kun være åpen for innlevering av ski. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skiutleien på Athletica Domus åpner torsdag 4. januar med åpningstid mellom 10.00 og 13.00. Vi holder deretter åpent hver torsdag.

Vi leier ut langrennski, støvler og staver. Du kan velge mellom å leie de for en måned eller hele sesongen. Ski som leies for sesongen må leveres tilbake innen 15. april.

 

Priser:
1 måned medlem i SiO Athletica: 400,- (ikke-medlem: 600,-)
Sesong medlem i SiO Athletica: 700,- (ikke-medlem: 900,-)

Forslag  til turer
PS: Alle løypene er kun en rask og billig Ruter-tur unna. 
PS2: Om du mangler skiklær kan du finne det på Fretex eller UFF.  

Tur 1: Frognerseteren – Skjennungstua – Frognerseteren
Ta T-banen (1) til Frognerseteren stasjon

Løypa starter ved siden av T-banestasjonen. Følg skiltingen til Skjennungstua. På Skjennungstua er det mulig å få varmen i seg, og kjøpe noe digg før man går tilbake.

Turens lengde: ca 12 km

Tur 2: Frognerseteren – Ullevålseter – Sognsvann
Start: T-banen (1) fra Majorstua til Frognerseteren stasjon.
Retur: T-banen (6) fra Sognsvann

Om du vil gå litt lenger enn alternativ 1. Følg skiltingen til Skjennungstua, derfra følger du løypa videre mot Ullevålseter. Det er mulig å ta en pause og kjøpe mat på Ullevålseter, før man går videre til Sognsvann. Fra Sognsvann tar man T-banen tilbake.

Turens lengde: ca 15 km

Tur 3: Frognerseteren – Kikutstua – Bjørnholt – Sognsvann
Start: T-banen (1) til Frognerseteren
Retur: T-banen (6) fra Sognsvann

Dette er en lengre tur, så pakk med deg niste eller penger. Løypa starter ved siden av Frognerseteren stasjon. Følg skilting til Tryvann – Kobberhaugshytta og Kikut. På Kikut er det mulig å kjøpe mat og varme seg. Når du begynner på tilbakeveien fra Kikut krysser du Bjørnsjøen sørover til enden av vannet og Bjørnholt-gården. Følg løypa sør-østover mot Rottungen. Her går det sørover mot Skjærsjøen og videre til Sognsvann. Fra Sognsvann kan du ta T-banen tilbake.

Turens lengde: ca 26 km

Her er Skiforeningens løypekart for marka om du har lyst på flere forslag eller en mer detaljert rutebeskrivelse. God tur!