Workout Wednesday er SiO Athleticas månedlige medlemsdag med spesialaktiviteter og gode tilbud.

Nytt år og nye medlemsdager! I 2019 klinker vi til med enda flere aktiviteter og legger alle aktivitetene på ett av våre sentre. Neste Workout Wednesday vil foregå på Athletica Nydalen!

Denne dagen blir det løpetema, og vi har satt opp flere løpetimer.

WW_1920x1080_løpebilde

 

PROGRAM:

Booking for alle aktiviteter åpner 5 dager før. For å booke deg på kan du laste ned "Mitt SiO"- appen eller booke deg på her! 

Test din makspuls!
09.00 -09.25: Makspulstest med PT-Lise og PT-Anne-Berit
09.30 -09.55: Makspulstest med PT-Lise og PT-Anne-Berit
Test din makspuls sammen med våre personlige trenere Lise og Anne-Berit, og få beregnet dine intensitetssoner. Intensitetssonene kan hjelpe deg med å legge opp treningen din, og styre intensiteten mer nøyaktig. Testen foregår på tredemølle.

Spensttrening med Ketil og PT-Helene
16.30-17.15: Agility training
Denne økten passer for deg som lurer på hvordan du kan øke din spenst og vil ha inspirasjon til hvordan du kan legge inn spenst som en del av annen trening. Økten vil foregå utendørs og vi vil bruke de mulighetene som omgivelsene byr på. Vi vil fokusere både på vertikal og horisontal spenst. Bli med på en fartsfylt og spretten treningsøkt!

Motbakke-intervaller med PT-Lise Mari og løpe-PT Tina
16.30-17.15: Hill Repeats
Gå, jogg eller løp deg til toppen i motbakkeintervaller. Dette er en mølleøkt som passer for alle, enten du er nybegynneren eller maratonløperen. Hill Repeats er en effektiv måte å forbedre fysisk form, enten du vil føle deg bedre i hverdagen eller vil forbedre tiden på ditt neste løp. Du styrer selv intensiteten på mølla underveis!

Tour de Athletica - Vi løper innom alle seks sentrene, totalt 15 km!
17.15-19.30: Tour de Athletica
Et sosialt løpearrangement, hvor vi løper samlet fra Athletica senter til senter! Hele «touren» er ca. 15 km totalt, med mulighet til å hoppe av underveis ved behov. Vi holder et rolig tempo så alle kan henge med. Det blir lett servering underveis og en gøy sommeravslutning med premietrekning og goodiebags til alle som fullfører!

Cycling Interval med Ana S.
17.30 -18.25: Cycling Interval
Dette er en time med høy intensitet og systematiske arbeids- og hvileperioder. Intervallene ligger på mellom 30 sekunder og 8 minutter. Denne timen passer for deg som vil ta formen til neste nivå.

Løpetime med OSI Friidrett
18.00-18.55: Løpetime med OSI Friidrett
Velkommen til en utendørs løpetime sammen med OSI Friidrett. På programmet står terskeltrening og med 4 til 6 drag på 3 minutt med 1 minutt pause mellom dragene. Vi løper frem og tilbake på samme sted, slik at vi holder oss samlet, selv om vi løper i ulikt tempo. Økta avsluttes med 2 til 4 korte bakkedrag før vi jogger tilbake. Løpeøkten foregår i løpeparadiset Voldsløkka. Det er felles oppvarming fra Athletica Nydalen kl. 18:00. Etter økten løper vi tilbake til Athletica Nydalen. Løpeøkten ledes av sertifiserte løpetrenere og erfarne løpere fra OSI Friidrett, og økten passer like godt for nybegynnere som erfarne løpere.

Cross Cardio med PT-Marian
18.30-19.25: Cross Cardio
En effektiv og intensiv Crossfit-inspirert cardio-time, der vi jobber med populære øvelser fra Crossfit verden i høy intensitet og hurtig tempo, som bedrer fysisk form.

Yoga Classic med Cecilia W.
19.30-20.25: Yoga Classic
En enklere yogatime for deg som ønsker yoga som en lettere treningsform og liker variasjon mellom de rolige og aktive delene i yoga. I timen får du mulighet til å trene opp styrke, fleksibilitet og kroppskontroll gjennom ulike stillinger og pusteøvelser.

Løpekino! 
20.00-21.00: Breaking 2
Det blir løpekino i resepsjonen hvor vi ser løpedokumentaren «Breaking 2» om atletene som gjør et forsøk på å være de første i historien til å løpe et maraton på under 2 timer. Det blir lett servering og god stemning!

PT-stand og konkurranse
Lurer du på hva det innebærer å trene med en PT eller hva en PT kan hjelpe deg med? Møt en av våre PTer på stand mellom 16.00 og 19.30! Du kan stille spørsmål om alt du lurer på. I tillegg vil det være mulighet for å delta på en konkurranse og vinne gratis medlemskap ut året eller en PT-pakke på 5 klipp.

Gratis frokost
Vi serverer gratis frokost på alle våre seks sentre fra åpningstid til klokken 10.00. Kom å bli med på en morgentime, og avslutt økten med frokost hos oss. Velkommen!