Workout Wednesday er SiO Athleticas månedlige medlemsdag med spesialaktiviteter og gode tilbud.

En onsdag i måneden har vi en medlemsdag vi kaller Workout Wednesday. Denne dagen setter vi opp spennende aktiviteter og konkurranser for å vise at vi setter pris på deg som er medlem. Workout Wednesday rullerer mellom våre seks sentre. Neste Workout Wednesday 18.september vil foregå på Athletica Kringsjå. 

Vi deler ut gratis leskedrikk fra TINE til alle som deltar på gruppetime denne dagen. I tillegg trekker vi ut en heldig vinner per gruppetime som får en goodiebag fylt med kult treningsutstyr! 

SaveTheDate_engelsk

PROGRAM:

Booking for alle aktiviteter åpner 5 dager før. For å booke deg på kan du laste ned "Mitt SiO"- appen eller booke deg på her! 

TRX Basic med Martine F.
06.45 – 07.30: TRX Basic
Kickstart morgenen med gruppetime. Intervallbasert styrketrening for hele kroppen i slynge. Har du aldri prøvd TRX før får du en god gjennomgang av hvordan slyngene brukes i denne timen.

Utendørs Miniband Bootcamp med Martine F
15.00-16.00: Miniband Bootcamp
Miniband Bootcamp er en morsom økt for å få i gang kroppen med kun bruk av minibands; et enkelt og smart treningsverktøy. Gruppetimen holdes utendørs, med forbehold om endringer pga. vær.

Basistrening for langrennsløpere med OSI Langrenn
16.00 – 16.55: Strength for Skiers
Vinteren er på vei! Bli med OSI Langrenn på en styrkeøkt som legger et godt grunnlag for skisesongen. En artig time utendørs på torget i Kringsjå Studentby. Gruppetimen er åpen for alle!

Interval Running (4x4) med Martina M.
17.00 – 17.40: Interval Running (4x4)
Tøff og effektiv kondisjonstime med intervaller på mølle. Få opp pulsen og utfordre deg selv med varierte intervaller. Du er kongen/bestemmer over egen mølle ved å justere hastighet og stigning.

Utendørs treningsøkt i treningsparken med Sanna G
18.00 – 18.45: Outdoor Gym Park Workout
Lær deg å bruke treningsparken ute på Kringsjå. Vår instruktør viser deg mulighetene i parken etterfulgt av en effektiv og morsom treningsøkt. Vi bruker parken og jobber på stasjoner med forskjellige øvelser. Du får også tips til hvordan øvelsene kan tilpasses ditt nivå.Passer for alle.

Utendørs løpetur til Vettakollen
18.00 – 19.00: Hill Running: Vettakollen
Bli med en kjapp tur opp til Vettakollen og nyt Oslos beste utsiktspunkt! Løpe/jogge/gåturen er ca. 8km lang. Vi deler gruppen opp i tre tempo variasjoner og du velger ditt eget tempo; alle skal med!

Gratis frokost
Vi serverer gratis frokost på alle våre seks sentre fra åpningstid til klokken 10.00. Kom å bli med på en morgentime, og avslutt økten med frokost hos oss. Velkommen!

Hold av datoen! 
Workout Wednesday er en fast dag hver måned hvor vi ønsker å vise hvor stor pris vi setter på deg som medlem. Hold av WW-datoene fremover: