Workout Wednesday er SiO Athleticas månedlige medlemsdag med spesialaktiviteter og gode tilbud.

Nytt år og nye medlemsdager! I 2019 klinker vi til med enda flere aktiviteter og legger alle aktivitetene på ett av våre sentre. Neste Workout Wednesday vil foregå på Athletica Centrum. Vi ønsker å fronte det som er unikt med Athletica Centrum, nemlig sykkelsalen! Athletica Centrum har Stages-sykler som måler watt med tilhørende skjermsystem som viser løypeprofil og intensitetssoner.

Vi kjører mange ulike sykkeltimer denne dagen – noe for enhver smak, enten du liker disco eller langkjøring. 

WW_nyhetsbrev_thors

 

PROGRAM:

Booking for alle aktiviteter åpner 5 dager før. For å booke deg på kan du laste ned "Mitt SiO"- appen eller booke deg på her! 

Watt Cycling – The Race med Matthew T og Sofie C
07.15 – 08.10: The Race
Bli med denne Workout Wednesday på en kul og morsom sykkeltime. Hent frem konkurranseinstinktet, gi high five til laget ditt og gjør deg klare for The Race. Vi bruker watt som intensitetstyring. NB! Lag profil på stagesflight.com i forkant av timen og møt opp i god tid!

Cycling Endurance 90 min med Charlotte N og Tobias F
14.00 – 15.30: Cycling Endurance 90
Cycling Endurance er en 90-minutters langkjøringsøkt i sykkelsalen. Vi jobber med moderat intensitet over lengre arbeidsperioder. Timen passer for alle, og spesielt for deg som vil lære å sykle lengre distanser. Vi har fokus på flyt og effektiv teknikk.

Watt Cycling – Dalsnibba opp med Line S og Charlotte N
16.00 – 16.45: Watt Cycling - Dalsnibba opp
Med video og løypeprofil i watt trekkes du opp Dalsnibba i Geiranger med varierende intervaller og naturskjønne omgivelser. Se hvor hardt du faktisk jobber på sykkelen og ta treningen din til nye høyder. Vi anbefaler deg å lage en bruker på stagesflight.com via nettleser før du deltar på timen. 

Avicii Tribute Intervals med Line S
17.00 – 17.40: Avicii Tribute Intervals
Avicii er død, men musikken hans lever! Bli med på en herlig intervalløkt på sykkel hvor du får låt på låt fra den svenske DJ-en, remixeren og plateprodusenten Tim Bergling, kjent som Avicii. La musikken motivere og inspirere deg til å gå ut av komfortsonen. Timen kjøres med løypeprofil i watt. PS! Vi anbefaler deg å opprette profil på stagesflight.com i forkant av timen. 

Cycling CULTOUR med Sonya M
18.00 – 18.45: Cycling CULTOUR
Bli med oss på en morsom verdenstur på sykkelen. Vi har hentet glad musikk fra alle verdenshjørner. CULTOUR sykkeltime på 45 min med 2 arbeidsperioder på rundt 20 min. Fra moderat til høy intensitet mot slutten av begge perioder. Enjoy the ride!

Disco Cycling med Vilde S
19.00 – 19.55: Disco Cycling
Bli med tilbake til discoens glansdager i et glødende discohitsmaraton. Det blir discomusikk, varierende intervaller og god stemning. Det er lov å kle seg ut! 

Ta sykkelquiz – vinn bysykkelabonnement!
Klar for en ny vår på sykkel? Oslo kommune fyller lastesykkelen med sykkelkart, sykkellykter, sykkelnett, setetrekk og mye annet sykkelsnop til deg som trenger litt ekstra motivasjon for å komme i gang! Hør om alle tilbudene de har til syklende studenter i år, se hvor mye du kan om sykling i Oslo og bli med i trekningen av bysykkelabonnement for 2019.  Kom innom standen  i resepsjonen fra kl. 16-20. Sjekk ut Sykkel i Oslo her! 

Gratis frokost
Vi serverer gratis frokost på alle våre seks sentre fra åpningstid til klokken 10.00. Kom å bli med på en morgentime, og avslutt økten med frokost hos oss. Velkommen!

KEEP IT UP!
Ikke glem vårens motivasjonskampanje! Tren to økter i uken og vinn premier! Fra 18.mars kan du hente stempelkort i en av våre resepsjoner og få stempel etter hver økt. Hver uke er det nye, flotte premier. Klarer du å fullføre tre av seks uker kan du bli med i trekningen av blant annet gratis medlemskap ut året, PT-timer, multisportklokke fra Polar m.m. En økt = Minimum 30 minutter fysisk aktivitet.

Hold av datoen! 
Workout Wednesday er en fast dag hver måned hvor vi ønsker å vise hvor stor pris vi setter på deg som medlem. Hold av WW-datoene fremover: