Workout Wednesday er SiO Athleticas månedlige medlemsdag med spesialaktiviteter og gode tilbud.

Nytt år og nye medlemsdager! I 2019 klinker vi til med enda flere aktiviteter og legger alle aktivitetene på ett av våre sentre. Neste Workout Wednesday vil foregå på Athletica Kringsjå. Vi ønsker å fronte det som er unikt med Athletica Kringsjå, nemlig det flotte uteområdet. Athletica Kringsjå ligger rett ved en stor treningspark, i tillegg til at de har en egen utegym tilknyttet senteret. Så denne dagen har vi satt opp flere gruppetimer og aktiviteter ute! 

Vi trekker vinnere av treningsutstyr på alle gruppetimene i løpet av dagen. Det vil også være mulig å vinne premier på PT-stand i studio fra 16.30-20.00.

WW_22mai

PROGRAM:

Booking for alle aktiviteter åpner 5 dager før. For å booke deg på kan du laste ned "Mitt SiO"- appen eller booke deg på her! 

Morgenyoga på torget med Isabel
07.15 – 08.15: Yoga Basic
Yoga Basic er en yogatime for deg som er nysgjerrig på å teste ut yoga for første gang. Timen kan også passe for deg som allerede har praktisert en stund men ønsker en grundigere forståelse av yoga. Timen vil gå i et rolig tempo og det kreves ingen forkunnskaper eller erfaring med yoga.

Kringsjå Rhythm på torget med Lise Mari
16.30-17.15: Kringsjå Rhythm
En morsom dansetime med inspirasjon fra forskjellige dansestiler. Timen er bygd opp med sang for sang- koreografi og har fokus på å trene hele kroppen. Have fun with the rhythm

Outdoor Kringsjå WOD med Marian Johnsen
17.00-17.45: Outdoor Kringsjå WOD
Liker du en variert, utfordrende og intensiv treningsøkt? Da er denne timen for deg! Crossfit-utøver Marian tar deg gjennom en Crossfit-inspirert økt hvor du får utfordret deg på øvelser med kettlebells, stang og kroppsvekt. Timen krever at du har kjennskap til knebøy og markløft.

Outdoor Gym Park Workout med Synne
18.00-19-00: Outdoor Gym Park Workout
Lær deg å bruke treningsparken ute på Kringsjå. Vår instruktør viser deg mulighetene i parken etterfulgt av en effektiv og morsom treningsøkt. Vi bruker parken og jobber på stasjoner med forskjellige øvelser. Du får også tips til hvordan øvelsene kan tilpasses ditt nivå. Timen passer for alle.

PT-workshop: «lær deg baseløft» med Synne
19.15-20.00: PT-workshop: "lær deg baseløft"
Ønsker du å bli bedre kjent med baseløftene markløft og knebøy? I løpet av denne workshopen skal du få en innføring i hvordan du kan utføre trygge løft og tilpasse teknikken til deg samt ulike variasjoner av øvelsene. Nivå: Nybegynner/noe erfaring.

Få tips og råd i tillegg til faglig påfyll med foredrag!
Vi har satt opp to foredrag med ulikt innhold.

17.00- 17.45: Foredrag: Hvordan håndtere eksamenstress med SiO Helse
Bli med på foredrag om hvordan du kan håndtere eksamensnerver med psykolog Anne Karin Mullally fra SiO Helse. Foredraget vil foregå i UNION sine lokaler, og det vil bli servert frukt og kaffe.

18.00-18.45: Foredrag: Kom i gang! med PT-Lise Mari og PT-Renate
Hva er fysisk aktivitet, og hvordan kan du legge til rette for trening i en hektisk hverdag? Vi gir deg noen tips og verktøy til å komme i gang med trening og kosthold som kan bidra til overskudd og trivsel.

 

 

Lurer du på noe rundt trening og kosthold? Møt en av våre PT-er på stand
Fra 16.30-20.00 vil flere av PT-ene våre være tilgjengelige på stand i studio. Er du nysgjerrig på hva en det å trene med en PT innebærer? Hva er det en kostholdsveileder kan hjelpe deg med? Våre PT-er er tilgjengelige for spørsmål. I tillegg vil vi ha en konkurranse hvor du kan vinne flere flotte premier, blant annet gratis medlemskap ut året! 

Gratis frokost
Vi serverer gratis frokost på alle våre seks sentre fra åpningstid til klokken 10.00. Kom å bli med på en morgentime, og avslutt økten med frokost hos oss. Velkommen!

Hold av datoen! 
Workout Wednesday er en fast dag hver måned hvor vi ønsker å vise hvor stor pris vi setter på deg som medlem. Hold av datoen for neste Workout Wednesday