Workout Wednesday er SiO Athleticas månedlige medlemsdag med spesialaktiviteter og gode tilbud.

En onsdag i måneden har vi en medlemsdag vi kaller Workout Wednesday. Denne dagen setter vi opp spennende aktiviteter og konkurranser for å vise at vi setter pris på deg som er medlem. Workout Wednesday rullerer mellom våre seks sentre. Neste Workout Wednesday 20.november vil foregå på Athletica Vulkan. Sjekk ut programmet under, og meld deg på!

SaveTheDate_engelsk

PROGRAM:

Booking for alle aktiviteter åpner 5 dager før. For å booke deg på kan du laste ned "Mitt SiO"- appen eller booke deg på her! 

Disco Cycling med Vilde S
15.50 – 16.56: Disco Cycling
Bli med tilbake til discoens glansdager i en glødende discotime. Det blir discomusikk, varierende intervaller og god stemning. Det er lov å kle seg ut! Og det vil bli kåret en vinner for beste antrekk.

skjerbilde_disko_spinning

Foredrag med Vilde S: Motivasjon
17.15 – 18.00: Foredrag: Motivasjon
Lurer du på hvordan du kan bli flinkere til å nå målene dine? Og hva er egentlig et godt mål? Personlig trener Vilde Sørlie Paulsen holder et motivasjonsforedrag med praktiske og anvendelige tips du kan benytte til å sette deg bedre mål, og ikke minst nå dem oftere!  

The Ultimate Circle Challenge med Jesus C, Emir A og Inga J!
18.00 – 19.30: The Ultimate Circuit Challenge
Bli med på en 90 minutters styrke og utholdenhetstime, hvor vi bytter mellom tre stasjoner med styrkeøvelser og intervaller på mølle I studio. Vi lover deg en bra treningsøkt og god stemning.

Foredrag med Lise Mari S: 10 tips til en aktiv livsstil
19.30 – 20.15: Foredrag: 10 tips til en aktiv livsstil
Hva er fysisk aktivitet, og hvordan kan du legge til rette for trening i en hektisk hverdag? Personlig trener og instruktør Lise Mari gir deg noen tips og verktøy til å komme i gang med trening og kosthold som kan bidra til overskudd og trivsel.

Spør en PT!
Er du nysgjerrig på hva det vi si å trene med en personlig trener? Har du lyst til å bli litt kjent med en personlig trener før du kjøper timer? Mellom 17.00 og 19.00 vil vi ha en stand i resepsjonsområdet hvor en av våre PTer er tilgjengelig for spørsmål.

Møt våre samarbeidspartnere på stand!
Vi har invitert med oss BodyLab og Froosh! De vil stå i resepsjonsområdet fra 17.00 - 20.00 og dele ut smaksprøver på produktene sine. Få deg litt påfyll på vei inn eller ut av treningsøkten. 

Gratis frokost
Vi serverer gratis frokost på alle våre seks sentre fra åpningstid til klokken 10.00. Kom å bli med på en morgentime, og avslutt økten med frokost hos oss. Velkommen!

Hold av datoen! 
Workout Wednesday er en fast dag hver måned hvor vi ønsker å vise hvor stor pris vi setter på deg som medlem. Hold av WW-datoene fremover