Workout Wednesday er SiO Athleticas månedlige medlemsdag med spesialaktiviteter og gode tilbud.

En onsdag i måneden har vi en medlemsdag vi kaller Workout Wednesday. Denne dagen setter vi opp spennende aktiviteter og konkurranser for å vise at vi setter pris på deg som er medlem. Workout Wednesday rullerer mellom våre seks sentre, og neste Workout Wednesday 19. februar vil foregå på Athletica Kringsjå. Sjekk ut programmet under, og meld deg på de forskjellige timene!

SaveTheDateFeb20

PROGRAM:

Booking for alle aktiviteter åpner fem dager før. For å booke deg på kan du laste ned "Mitt SiO"- appen eller booke deg på her! 

Vi trekker ut en heldig vinner av en goodiebag på hver av spesialtimene som er beskrevet under!

 

Yoga Classic på Union864
kl. 07:45-08:40 med Silje S.
En enklere yogatime som en lettere treningsform med variasjon mellom de rolige og aktive delene i yoga. I timen får du mulighet til å trene opp styrke, fleksibilitet og kroppskontroll gjennom ulike stillinger og pusteøvelser. Timen foregår inne på spisestedet Union864 vis a vis Athletica Kringsjå.
Nivå: Passer for alle
Gratis servering av froosh-smoothies for alle som er med på timen!

Styrke for skiløpere
kl. 18:00-18:45 med OSI Langrenn
Vinteren er på vei! Bli med OSI Langrenn på en styrkeøkt som legger et godt grunnlag for skisesongen. En artig time utendørs på torget i Kringsjå Studentby.
Nivå: Passer for alle

Super Cage Challenge
kl. 19:00-19:45 med Hannah og Martina
Vi tar konseptet Cage Challenge og gjør det enda mer ekstremt! Det blir en treningsfest hvor vi bruker mer utstyr enn normalt, så du får utfordret deg ut i fra dine egne forutsetninger. Timen blir gøy, hard og sosial!
Nivå: Passer for alle

Test en PT gratis
kl. 10:30-10:55, 11:00-11:25 og 11:30-11:55 med Matias
Er du nysgjerrig på hva det vi si å trene med en personlig trener? Har du lyst til å bli litt kjent med en personlig trener før du kjøper timer? Denne Workout Wednesday har du mulighet til å bli kjent med en av våre PT’er på Athletica Kringsjå. Matias kjører «test en PT gratis» som du booker som vanlig gruppetime på sio.no eller i app. I løpet av timen vil du få en innføring i hva PT’en kan hjelpe deg med.

PT- og massasjetilbud
14. - 19. februar tilbyr vi 15% på alle PT- og massasjepakker! Workout Wednesday er altså siste sjanse til å benytte seg av dette tilbudet.

Gratis frokost
Vi serverer gratis frokost på alle våre seks sentre fra åpningstid til klokken 10.00. Kom og bli med på en morgentime, og avslutt økten med frokost hos oss. Velkommen!

Hold av datoene! 
Workout Wednesday er en fast dag hver måned hvor vi ønsker å vise hvor stor pris vi setter på deg som medlem. Hold av WW-datoene fremover:

  • 18. mars: Athletica Blindern
  • 15. april: Athletica Vulkan
  • 13. mai: Athletica Domus
  • 10. juni: Athletica Centrum