Workout Wednesday er SiO Athleticas månedlige medlemsdag med spesialaktiviteter og gode tilbud.

En onsdag i måneden har vi en medlemsdag vi kaller Workout Wednesday. Denne dagen setter vi opp spennende aktiviteter og konkurranser for å vise at vi setter pris på deg som er medlem. Workout Wednesday rullerer mellom våre seks sentre, og neste Workout Wednesday 22. januar vil foregå på Athletica Nydalen. Sjekk ut programmet under, og meld deg på de forskjellige timene!

SaveTheDate

PROGRAM:

Booking for alle aktiviteter åpner fem dager før. For å booke deg på kan du laste ned "Mitt SiO"- appen eller booke deg på her! 

Vi trekker ut en heldig vinner av en goodiebag på hver av spesialtimene som er beskrevet under!

Lær deg baseløft med Marion J, Ina B og Koh T
11.00-12.00 og 14-00-15.00: Lær deg baseløft
Ønsker du å bli mer kjent med baseløftene markløft og knebøy? I løpet av denne workshopen får du en innføring i hvordan du kan utføre trygge løft, tilpasse teknikken for deg samt lære ulike variasjoner av øvelsene.
Nivå: begynner/litt erfaring.

BJJ: Introduction med Maicon
16.00 – 16.55 og 17.00-17.55: BJJ: Introduction
På denne timen lærer du deg hva Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) er, og får en innføring i grunnteknikkene fra idretten. Denne timen passer for deg som vil ha en introduksjon i kampsport. Det er ikke nødvending med GI (drakt), men det er anbefalt med «behagelige» klær uten for mye lommer, knapper og glidelåser.
Timen passer for nybegynnere.

Ultimate Circle Spesial med Synne, Amalie og Ketil
17.05 – 17.50: Ultimate Circle Spesial
Vi tar Ultimate Circle konseptet inn i vår største gruppetreningssal og lager en styrke- og utholdenhetsfest. Her får alle prøvd seg ut fra sine forutsetninger.  Det blir gøy, hardt og sosialt.

Thai-boksing med Steffen
18:05-18:55: Thai-boksing
Bli med på denne spesialtimen og lær grunnleggende teknikker fra kampsporten thai-boksing. Timen vil starte med en generell oppvarming inkludert stretching der man blir god og varm. Deretter gjennomgang av teknikker, herunder spark, slag, kne, albu. Timen avsluttes med clinch (thaiboksing-bryting).

Foredrag: Nutrition for a healthy 2020 med Ana S
19.00 – 19.55: Nutrition for a healthy 2020.
Ønsker du å få et bedre kosthold. Bli med på dette foredraget og få praktiske tips og inspirasjon basert på helsedirektoratets kostholdsråd. Dette gir deg verktøyene for å bedre og vedlikeholde et riktig kosthold. Gjør deg klar for et sunt og godt nytt år!

Gratis frokost
Vi serverer gratis frokost på alle våre seks sentre fra åpningstid til klokken 10.00. Kom og bli med på en morgentime, og avslutt økten med frokost hos oss. Velkommen!

Hold av datoene! 
Workout Wednesday er en fast dag hver måned hvor vi ønsker å vise hvor stor pris vi setter på deg som medlem. Hold av WW-datoene fremover:

  • 22. januar: Athletica Nydalen
  • 18. februar: Athletica Kringsjå
  • 18. mars: Athletica Blindern
  • 15. april: Athletica Vulkan
  • 13. mai: Athletica Domus
  • 10. juni: Athletica Centrum