Vi tilbyr ikke lenger hurtigtesting ved UiO.
For studenter som bor på Kringsjå eller Sogn Studentby tilbyr vi selvtest. Flere læresteder tilbyr også selvtest for sine studenter, sjekk med ditt lærested.


SiO Helse tilbyr hurtigtest til symptomfrie studenter og ansatte som oppholder seg på Blindern eller i UiOs lokaler i sentrum. Vi oppfordrer deg til å ta hurtigtest to ganger i uken gjennom vårt drop-in tilbud i Idrettshallen eller i Professorboligen. Hurtigtestingen gjøres på oppdrag fra Helsedirektoratet, og målet er å se om hurtigtesting i stor skala kan bidra til å holde utdanningsinstitusjoner åpne, uavhengig av smitteomfanget i samfunnet for øvrig.

Må jeg bestille time?
Dette er et drop-in tilbud og du trenger ikke bestille time. Ved lang kø oppfordrer vi til å komme tilbake senere. Husk å hold avstand! Vi ber deg vise ansatt- eller adgangskort ved oppmøte.

Hvordan foregår hurtigtesten?
Prøven tas fra ytterst i neseboret. Dette er ikke en dyp nesetest, som ved vanlig koronaprøve. Når du har tatt testen ber vi deg oppholde deg på området i 20 minutter. 

Hvordan får jeg prøvesvaret mitt?
Dersom svaret er positivt blir du oppringt av SiO innen 20 minutter. Hvis svaret er negativt får du ikke beskjed. Les mer om prøvesvar på hurtigtesten her.